nokia lumia kullanan arkadaşlar yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia kullanan arkadaşlar yardım ?
arkadaşlar ben telefon alcam ama nokia lumia 820 ve nokia 808 arasında kalıyorum. Aslına benim için en önemlisi mesaj yazmak. Şunu sormak istiyorum lumia modellerinde mesaj yazmak klavye mi yoksa t 9 sözlük var mı ? kullananlar bu konu da detaylı bilgi verirse sevinirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
klavyeli

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
hmmm teşekkür ederim . :/ o zaman 808 alrm. Belleye devam :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar ben telefon alcam ama nokia lumia 820 ve nokia 808 arasında kalıyorum. Aslına benim için en önemlisi mesaj yazmak. Şunu sormak istiyorum lumia modellerinde mesaj yazmak klavye mi yoksa t 9 sözlük var mı ? kullananlar bu konu da detaylı bilgi verirse sevinirim

qwerty tarzı şık ve kullanışlı bir klavye var sanırım karekter önizellemesi de var yanlışları düzeltmede nokia çalışanından inceleme fırsatım olmuştu.. ve eğer ikisinde birini seçeceksen kesinlikle lumia al daha geniş ve güzel bir dünyası var çok da şık yani 808 symbian işletim sistemi çok bayat bence alınmaz.

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
ya çok haklısın bende aynı fikirdym aslında. Ama benim için mesaj olayı çok önemli gerçi symbian da son güncelleme de sözlüğü mahvetti. Yani ben fp1 olan bi 808 alcam artık yapacak birşe yok . Ama görünüş olarak bile lumia harika içeriği de öyledir eminim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ya çok haklısın bende aynı fikirdym aslında. Ama benim için mesaj olayı çok önemli gerçi symbian da son güncelleme de sözlüğü mahvetti. Yani ben fp1 olan bi 808 alcam artık yapacak birşe yok . Ama görünüş olarak bile lumia harika içeriği de öyledir eminim.
fp2 ile sistem inanılmaz bi yol kat etti... t9 da çok iyi çalışıyo fp2 de

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim fp2 de bu t9 yazma modu mahvoldu. Tahmin olayı berbat. Ve karıştırıyo hızlı yazdığında. fp1 yazma konusunda dokunmatiklerin en iyisi. Bence öyle

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hayır kardeşim fp2 de bu t9 yazma modu mahvoldu. Tahmin olayı berbat. Ve karıştırıyo hızlı yazdığında. fp1 yazma konusunda dokunmatiklerin en iyisi. Bence öyle
ben kendim kullanıyorum kardeşim şu androidde yeni diye belirtilen bi özellik var üstten direk tahmin ediyo elini oynatmadan cümle yazıyorsun. ha yapım eklerini de bi zahmet yazalım bence :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia kendim kullanıyorum. Sen klavye ile yazıyorsun ama üstte tahmin modu var. Ayrıca yanlışlarınıda düzeltiyor. :)

n000k

n000k

Üye
Lumia kendim kullanıyorum. Sen klavye ile yazıyorsun ama üstte tahmin modu var. Ayrıca yanlışlarınıda düzeltiyor. :)
ezgiii!!! aldınmı kıs .lumia yı??? aaa beyaz almışsın?? hani ne oldu kırmızıya???

Placebo-

Placebo-

Üye
Aldım aldım. :D Ya ne kırmızı ne de sarı, hiç bir yerde bulamadım. :D Beyazda güzel ama ya.

n000k

n000k

Üye
beyazda süperde.. kırmızı başka yaa!! hayırlısı olsun :) ben zaten beklemedeyim o yüzden şuan hala kafam beyaza da kayıyor.. sanırsam alacağım zaman karar vericem :)

komando04

komando04

Üye
tabiki820 al derim çünkü süper hızlı bir cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt