Nokia Lumia Kapasite Kontrolünd​eki Diğer Klasörü Neden Silinemiyo​r? (Çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Kapasite Kontrolünd​eki Diğer Klasörü Neden Silinemiyo​r? (Çözüm)
Kapasite Kontrolü'ndeki '' Diğer '' sekmesi, işletim sistemi önbelleğindeki geçici dosyaları, haritalar ve üçüncü parti uygulama verilerinden oluşur.
Telefonunuzda bulunan 'Diğer' başlıklı bölümünün boyutu kullanmakta olduğunuz uygulamaların sayısı ile doğru orantılı olarak artmaktadır.
Örneğin: İndirmiş olduğunuz haritaların, uygulamaların ek dosyaları ve güncellemeleri '' Diğer '' başlıklı dosya altında toplanmaktadır. Kullanmış olduğunuz uygulamaların ek dosyalarını silmek telefonunuzun uygulamalar ile olan uyumunu bozabileceği için bu dosyalara erişim izini verilmemektedir.Telefonunuzda diğerleri adındaki dosyalarınızı yönetememeniz Nokia işletim sistemi kaynaklı nedendir.

Ayrıca e-posta, takvim, kişiler ve Office uygulama verileri de bu kısmı etkilemektedir. İsterseniz, Ayarlar sekmesinde Internet Explorer geçici dosyaları, gereksiz Haritalar verileri, Office belgelerini temizleyerek bu bölümde daha fazla alana sahip olabilirsiniz.

Ayarlar > (ekranı sola doğru kaydırak)

Uygulamalar sekmesinde;

Internet Explorer > Geçmişi sil

Haritalar > Geçmişi sil

Office > Office'i Sıfırla
 


ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız işletim sistemi Nokia değil :) Nokia işletim sistemi kaynaklı yazmışsın ama sorun MS'in o kısma erişimi kısıtlamasından kaynaklı kardeşim :)
 
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Özgür abi dk 1 gol 1 :D
 


Üst Alt