Haber Nokia Lumia Cyan ve Windows Phone 8.1 Güncelleme Takvimi Sızdırıldı

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Cyan ve Windows Phone 8.1 Güncelleme Takvimi Sızdırıldı
Lumia kullanıcıları tarafından merakla beklenen güncellemeler nihayet şekilleniyor.



Microsoft’un Build konferansında Windows Phone8.1 güncellemesini tanıtmasından sonra Nokia da Lumia cihazları için özel, bu güncellemeye entegre edilecek firmware güncellemesi Nokia Lumia Cyan güncellemesini duyurmuştu.

Uzun zamandır merakla beklenen Nokia Lumia Cyan ve Windows Phone 8.1 OTAgüncellemeleri için yaz aylarında yayınlanacağı bilgisi verilmişti. Dün evleaks tarafından bu iki önemli güncellemenin Benelüks bölgesinde yayınlanma tarihlerini gösteren bir çizelge yayınlandı.



İlk olarak Lumia 925,1020 ve Lumia 1520 için yayınlanacağı görülen Lumia Cyan güncellemesinin bu üç cihaz için yayınlanma tarihi 26 Haziran olarak görülüyor. 920, 820, 620, 520, 720 ve 625 için ise bir kaç gün arayla takip eden günlerde Lumia Cyan güncellemesi yayınlanacak.

Windows Phone 8.1 güncellemesi ise yılın 28. Haftasından itibaren yine Lumia 925,1020 ve Lumia 1520 için ilk olarak yayınlanmasının ardından mevcut tüm Windows Phone 8 Update 3 yüklü Lumia cihazları için yayınlamaya başlayacak.

Tabi ki bu çizelge kesin tarihleri işaret ediyor diyemeyiz. Zira yılın 21. Haftasında şekillendiği görülen çizelgenin tarihlerinde değişikliğe gidilmiş olabilir. Ayrıca bölgesel farklılıkların da olabileceğini göz ardıç etmemeliyiz. Belçika, Hollandave Lüksemburg’dan oluşan Benelüks bölgesi ülkemiz yada diğer bölgelere göre farklı güncelleme tarihlerine sahip olabilir.
 
Tepkiler: h-akbiyik ve m542tf
Temmuz başı bitmiş mi oluyor yani yeni bir takvim çıkmaz sa
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Temmuz başı bitmiş mi oluyor yani yeni bir takvim çıkmaz sa
Hayır 26 haziranda itibaren cihazlara grup grup verilecek güncelleme. Yani Temmuz sonu,Ağustos başına sarkan cihazlar bile olabilir.

Tabi bu belge yeni ve güncel bir belge değil. Değişikliklere gidilmiş olması muhtemel. Ayrıca bu tarihler Benelüks bölgesi için geçerli.
 

skynet

Üye
Otadan önceki o yıldızlı işaretler ne anlama geliyor ?
 


920 telefonuma alt seriler den önce gelir ama üst serilerden sonra gelir o kesin bekleriz ya çok da önemli değil

#suseninhayatınhayatınasahipçık
 
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye

Resimdeki sıralama gibi kesin bizim üvey evlat en son alır güncellemeyi
 
Tepkiler: Dexter Morgan, SLH.55, suyunsesi ve 2 diğerleri
kesin bi kaç özelliği eksik verirler üvey evlat 620 ye yinede cami avlusuna bırakılmış cocuk muamelesi yapacaktır microsoft hazretleri
 
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Benim bildiğim ailenin en küçüğü el üstünde tutulur bunların yaptığı da iş mi yaf

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet

Akhtoher

Üye
Benim bildiğim ailenin en küçüğü el üstünde tutulur bunların yaptığı da iş mi yaf

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Su küçüğün güncelleme büyüğün diye düşünmüşler
 
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic

fk555897

Üye
Windows Phone çok güzel olacağa benziyor.
 
Tepkiler: Aybin.Kilic

braayn

Üye
Diğer güncellemelere göre daha hızlı verilip temmuzun ilk haftası bütün cihazların alacağını duymuştum ama tabi bölgelere göre değişecektir.
 

lost68

Üye
Herhalde 525 Yok Yada 520 ile aynı verirler gibi geliyor.Adam yerine koymamışlar 525'i
 
Dun aksam yayinlandi Cyan guncellemesi OTA uzerinden. Gayet guzel olmus. Lumia 920
 
Son düzenleme: