Nokia Lumia çünkü?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia çünkü?
Merak ediyorum neden Windows Phone ve neden Nokia seçtiniz ?
Ben; Windows Phone çünkü Android stabil değil,hoşuma gitmiyor ,İOS çok hızlı ama aşırı derecede basit geliyor.
Nokia çünkü; Windows Phone'daki liderliği ve diğer Windows Phone cihazlara nazaran çok fazla artısı var özellikle kamera meselesi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Hagios

Hagios

Üye
Çünkü Nokia çünkü Windows.Çünkü her önüne gelenin aldığı, her tip adamın elinde hava atma aracı olarak kullandığı bir İOS değil.İşi bilenlerin aldığı Nokia :)

respection123

Üye
Çünkü Nokia çünkü Windows.Çünkü her önüne gelenin aldığı, her tip adamın elinde hava atma aracı olarak kullandığı bir İOS değil.İşi bilenlerin aldığı Nokia :)
Arada Kızdırıyor Ama Yinede Nokia :oke:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
çünkü çok farklı çok tarzlı çok rahat

skynet

Üye
Çünkü farklı :yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evangelist,Database uygulama geliştiricisi bir arkadaşım var. Maddi durumu her cihazdan bir kaç tane alabilecek kadar iyi. Ama o lumia800 wp7.8 kullanıyor. Neden wp8'e geçmiyorsun diyorum. Lumia800'den ayrılamıyorum ki diyor.

• Beğen
Tepkiler: Mia Alfanso
ÖEY

ÖEY

Üye
Ben uzun zamandır Nokia'yı bekliyordum ve açıkçası android biz cihaz çıkarsa bile alacaktım. Uzun yıllardır Nokia kullanmıştım ve her ne kadar zaman zaman küfürde etsem Nokia'dan vazgeçemiyordum. Tam o sırada wp8 ile yeni Nokia çıkageldi :D Ben de bu çağrıya 3-4 dayanabildim ve sonra balıklama htc'yi satıp hemen Nokia ve wp8'e daldım :D Androidi zaten sevmemiştim ve ios da bana çok sıkıcı ve banel geliyordu. Açıkçası ios artık Türkiye'de bilinçsiz tüketicilerin kullandığı bir reklam aracı haline geldi. Çok stabil bir işletim sistemi olabilir ama kullanan kesim ve kullanım amaçlarından dolayı bana çok itici geliyordu. Hiç pişman değilim wp8'e geçtiğime bir kez daha olsa yine aynısını yaparım :D:D

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Yemin ediyorum ağzınızdan bal damlıyor

- - - Eklendi - - -

Bende kesinlikle pişman değilim tek pişmanlığım 925 i beklemediğim oldu

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia çünkü o bir tasarım harikası o bir kamera ustası,üstadı işte bu yüzden Lumia İşte bu yüzden Nokia.
Gel,keşfet,aşık ol!

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim tek pişmanlığım 620yi almam oldu ama napacan keşke lumia 920 alsam diyordum ama :ehe yakında 1020 alacağım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İşte bu, Lumia!

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
e artık 5800 ile bi yere kadardı. önceleri gözüm hep android modellerine kaymışken çevremden ve tabletimden kurcalaya kurcalaya, internette okuya okuya androidden soğumaya başladım. bana artık sıkıcı ve kasıntı gelmeye başladı. zaten apple'a her zaman soğuk bakan birisiydim. lumialar tasarım olarak farklı ve ilgilimi çeken bir model serisiydi. sonra maxicep'e girdim ve WP'un artılarını eksilerini araştırıdım. zaten gözüm öyle çok yükseklerde değildi, baktım WP işimi fazlasıyla görecek bir sistem. e tasarım harika. elimi taşın altına koydum ve radikal bir kararla (malum etraf ios ve androidçi doluyken) gittim bir Lumia820 aldım kendime. ve zerre kadar da pişman değilim, iyi ki de almışım :)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Keşke 1020 alabilsem ama öğrenciyim 820 ile devam

- - - Eklendi - - -

Nokia çünkü o bir tasarım harikası o bir kamera ustası,üstadı işte bu yüzden Lumia İşte bu yüzden Nokia.
Gel,keşfet,aşık ol!

e artık 5800 ile bi yere kadardı. önceleri gözüm hep android modellerine kaymışken çevremden ve tabletimden kurcalaya kurcalaya, internette okuya okuya androidden soğumaya başladım. bana artık sıkıcı ve kasıntı gelmeye başladı. zaten apple'a her zaman soğuk bakan birisiydim. lumialar tasarım olarak farklı ve ilgilimi çeken bir model serisiydi. sonra maxicep'e girdim ve WP'un artılarını eksilerini araştırıdım. zaten gözüm öyle çok yükseklerde değildi, baktım WP işimi fazlasıyla görecek bir sistem. e tasarım harika. elimi taşın altına koydum ve radikal bir kararla (malum etraf ios ve androidçi doluyken) gittim bir Lumia820 aldım kendime. ve zerre kadar da pişman değilim, iyi ki de almışım :)

işte budur!

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bi kere arkasında Microsoft var. Bu yeter. Bide Nokia işin içine girince :) ne diyeyim daha...

tapatalk

tapatalk

Üye
Evangelist,Database uygulama geliştiricisi bir arkadaşım var. Maddi durumu her cihazdan bir kaç tane alabilecek kadar iyi. Ama o lumia800 wp7.8 kullanıyor. Neden wp8'e geçmiyorsun diyorum. Lumia800'den ayrılamıyorum ki diyor.
Abi mediamarktta lumia900 var. Cihaz tasarımı ve arayüz düzeni l920 ye gore çok daha hoş geldi bana

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n9 a tam anlamıyla Android kurulabilse varya çoğu Nokia kullanan her türlü n9 a Android kurup kullanır başta da ben :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi mediamarktta lumia900 var. Cihaz tasarımı ve arayüz düzeni l920 ye gore çok daha hoş geldi bana

evet ben de o yuzden hala daha lumia900'den daha fazla hic bir cihazdan etkilenmedim. Arayuz duzeni eski wp7'nin iki sira live tile duzeninden dolayi farkli gelmiş olabilir. Ama mevcut 4 sira cok daha hoş ve kullanişli.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Nokia çünkü; Ben kendimi bildim bileli sadece Nokia kullandım. Symbian'dan şaşmadım. Ama symbian yetersiz ve geliştirmesi zor olduğu için sonunda bende herkez gibi androide geçecektim ki, Nokia ve Microsoft'un anlaştıklarını gördüm. Ama herkesin ağzında aynı laf vardı: Nokia battı artık! Ben onun tekrar lider olacağına, kalitesinden ödün vermeyeceğine ve eskilerden gelen bir söz üzerine NOKIA aldım..!

Nokia'dan şaşma!!!

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia çünkü; Ben kendimi bildim bileli sadece Nokia kullandım. Symbian'dan şaşmadım. Ama symbian yetersiz ve geliştirmesi zor olduğu için sonunda bende herkez gibi androide geçecektim ki, Nokia ve Microsoft'un anlaştıklarını gördüm. Ama herkesin ağzında aynı laf vardı: Nokia battı artık! Ben onun tekrar lider olacağına, kalitesinden ödün vermeyeceğine ve eskilerden gelen bir söz üzerine NOKIA aldım..!

Nokia'dan şaşma!!!

bende androide geçmek gibi bir hata yapıyordum Nokia'nın android üreteceği ile ilgili haberleri okuyorum tabi yalan haberler üretecek üretmeyecek derken çok saçma bir düşünce aklıma girdi Nokia android üretene kadar beklerim diyordum en sonunda saçma olduğunu anladım ve Windows Phone lu bir Nokia aldım .
İyiki almışım

Üst Alt