Nokia Lumia 920 (WP8) Hemen hemen bir çok oyunda atma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 (WP8) Hemen hemen bir çok oyunda atma sorunu
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden uyarı yaparsanız doğru yere açabilirim. Problem şu arkadaşlar lumia 920 aldım, Hemen developer hesabı da aldım. Şuan da telefona istediğim şekilde .xap uygulamalarını yükleyebiliyorum. Lakin bu sitede bir çok hatta hemen hemen bütün oyunları yükleyip denememe rağmen sürekli oyundan atma olayı oluyor. Mesela PES 2012 yi yükledim giriş sayfası açılıyor "ekrana dokun" kısmı geliyor basıyorum biranda oyundan atıyor. Hemen hemen bütün oyunlar bu şekilde kapanıyor. Nedeni nedir acaba? veya başka birininde başına geldi mi böyle birşey ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
internet baglantini kesip pes2012'yi tekrar dener misin.

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaptım sonunda :D Eğer benim durumuma düşen arkadaşlar olursa şu şekilde yapsınlar kesin sonuç :
Ayarlar > Dil+Bölge > Bölgesel biçim > Amerika Birleşik Devletleri(ingilizce) ayarlayıp .. teli yeniden açıp kapatsınlar... Sonuç Tüm Oyunlar Hiç bir problem çıkmadan çalıştı üstelik internet erişimi dahi açıkken :)

NOT : Bölgesel biçim değişmeden önce internet açık olsada olmasada oyunlar açılmıyordu..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Forum içinde bazı uygulamaların bölge seçimine göre çalışıp çalışmayacağını belirtmiştik bu da ispatı oldu teşekkürler :)

suat_33

Üye
kardeşim o işlemi nası yaptın ve garinti dışı kalıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

developer hesabından bahsediyorum nasıl .xap yukluyebiliyorsun?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim o işlemi nası yaptın ve garinti dışı kalıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

developer hesabından bahsediyorum nasıl .xap yukluyebiliyorsun?

cihazın garanti dişi kalmaz cunku sistemi Microsoft unlock yapiyor ilgili konunun anlatimina BURADAN ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt