nokia lumia 920 vs samsung galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
920 all ben kullanıyorum güzel tavsiye ederim

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
peki l920 mi yoksa sony telefon mu

- - - Eklendi - - -

peki l920 mi yoksa sony telefon mu
yada l820

maskedboy

maskedboy

Üye
tartışmaya gerek yok tabikide s3 oyun oynamasan bile hiç mi uygulama indirmeyeceksin :D lumiaya para veriyorsan sana samimi söylüyorum sadece kameraya para verirsin eğer profesyonel fotoğrafçı değilsen ben s3 derim :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki s3.

partyhard

Üye
s3 de yapabilceğin hiçbişeyi l920de yapamazsın sadece iyi gece çekimleri yaparsın. aradaki fark bu kendi kararını ver

enterneoll

enterneoll

Üye
Galaxy s3 al bir süre sonra huyların değişirse sana her yönden yetcek bir telefon bir anda oyun oynamaya başlarsan veya program yüklemeye başlarsan l920 seni yarı yolda bırakır ama s3 ile istediğini yapabilirsin

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
tmm tavsiyelerinize uyucam ve s3 u alicam ama tek bi sorun var telefonu yaz sonuna dogru alicam ama 4.8" ekran boyutu ellerim kucuk nolcak

enterneoll

enterneoll

Üye
tmm tavsiyelerinize uyucam ve s3 u alicam ama tek bi sorun var telefonu yaz sonuna dogru alicam ama 4.8" ekran boyutu ellerim kucuk nolcak

lumia 920, galaxy s3'den daha ağır ve kalın ayrıca tutuşuda zor s3 yine 4.8'' telefonlara göre kolay tutuluyor

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
ama s3 galiba fazla sorun cikariyo kimisinin ki patliyo yaniyo ekrani kiriliyo bunlara nasil bir care bulacaz bide samsung bunu her ele uygun olarak mi yapti

- - - Eklendi - - -

ama s3 galiba fazla sorun cikariyo kimisinin ki patliyo yaniyo ekrani kiriliyo bunlara nasil bir care bulacaz bide samsung bunu her ele uygun olarak mi yapti

fk555897

fk555897

Üye

- - - Eklendi - - -

S3 eline rahat oturacaktır. En iyisi iki telefonu da eline al, incele.

vefa_18

vefa_18

Üye
Bence bekle lumia 925 al samsung cihazları erken yaşlanıyor:D:D:D:D:D

IVI-Elia

Üye
Daha önce dndiği gibi oyun manyağıysan S3 diğer her şey için Lumia.Ama endişelenme windows market hızla gelişiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben 4 aydır kullanıyorum patlamadı daha ve ekran sağlam :ehe:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence bu saatten sonra s3 almak pek mantıklı olmaz. Dendiği gibi herkesin elinde ve artık eski bir telefon 2–3 ay sonra sıfırı çıkmayabilir bile. Gerçi fiyatı çok düştü satılıyor. S3 yerine s4 mini alabilirsin. Hem 4.3 ellerine daha uygun olur. Fiyatı düşer yakında zaten.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben mayıs ayında s3 aldım ama verim alamadım belki benim şanssızlığımdandır bilemiyorum bu yüzden ben l920 diyorum

Secret26

Secret26

Üye
Sorman hata nokia 1-2 yıl daha ancak sinek avlar hatta onu da avlayamaz batmasa yine iyi. Tabiki de s3

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar samsung galaxy s 3almaya karar verdim mavi alıcam çok güzel artık yaz sonunu bekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Bence bekle lumia 925 al samsung cihazları erken yaşlanıyor:D:D:D:D:D

ama kendinde samsungkulanyorsun ne iş

- - - Eklendi - - -

Daha önce dndiği gibi oyun manyağıysan S3 diğer her şey için Lumia.Ama endişelenme windows market hızla gelişiyor.

orasıda var ama nokia lumia 920 oyun oynarken bence kasarnca onla subway fln oynanır

- - - Eklendi - - -

orasıda var ama nokia lumia 920 oyun oynarken bence kasarnca onla subway fln oynanır

fk555897

fk555897

Üye
evet arkadaşlar samsung galaxy s 3almaya karar verdim mavi alıcam çok güzel artık yaz sonunu bekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

ama kendinde samsungkulanyorsun ne iş

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Nokia Lumia 920 oyunlarda fazla sorun yaşatmaz. Burada Lumia 920 ile oynanan Modern Combat 4 Zero Hour'un videosu var. [video=youtube;fvSrrqnoEcI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fvSrrqnoEcI[/video]

enterneoll

enterneoll

Üye
lumia 920'de gta vice city, gtaIII, crazy taxi, max payne gibi klasik oyunlar yok ve ben bu oyunları çok seviyorum bu bile bir neden s3 almak için ve rockstargames'in daha lumialar (wp) ile ilgili bir oyun çalışması bile yok

Üst Alt