tmm tavsiyelerinize uyucam ve s3 u alicam ama tek bi sorun var telefonu yaz sonuna dogru alicam ama 4.8" ekran boyutu ellerim kucuk nolcak
ama s3 galiba fazla sorun cikariyo kimisinin ki patliyo yaniyo ekrani kiriliyo bunlara nasil bir care bulacaz bide samsung bunu her ele uygun olarak mi yapti
- - - Eklendi - - -
ama s3 galiba fazla sorun cikariyo kimisinin ki patliyo yaniyo ekrani kiriliyo bunlara nasil bir care bulacaz bide samsung bunu her ele uygun olarak mi yapti
Ben 4 aydır kullanıyorum patlamadı daha ve ekran sağlamama s3 galiba fazla sorun cikariyo kimisinin ki patliyo yaniyo ekrani kiriliyo bunlara nasil bir care bulacaz bide samsung bunu her ele uygun olarak mi yapti
- - - Eklendi - - -
:
Ben 4 aydır kullanıyorum patlamadı daha ve ekran sağlam:

Bence bekle lumia 925 al samsung cihazları erken yaşlanıyor![]()
Daha önce dndiği gibi oyun manyağıysan S3 diğer her şey için Lumia.Ama endişelenme windows market hızla gelişiyor.
Daha önce dndiği gibi oyun manyağıysan S3 diğer her şey için Lumia.Ama endişelenme windows market hızla gelişiyor.
evet arkadaşlar samsung galaxy s 3almaya karar verdim mavi alıcam çok güzel artık yaz sonunu bekliyorum
- - - Eklendi - - -
ama kendinde samsungkulanyorsun ne iş
- - - Eklendi - - -
orasıda var ama nokia lumia 920 oyun oynarken bence kasarnca onla subway fln oynanır
- - - Eklendi - - -
orasıda var ama nokia lumia 920 oyun oynarken bence kasarnca onla subway fln oynanır