Nokia Lumia 920 testte!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
abiler bu oyuncak çok pahalı yaa

kelooo

Üye

acaba hoparlor sesi nasil kulaklik kullanmiyorumda c6-01 veya 5800 a denk mi yoksa n9 veya 700 gibimi cvplarsan sevinirim usta şimdiden teşekkürler

Benim icin beats audio cok onemli. 920 demi vardı yoksa x8 demi hatırlamıyorum...

Konu için teşekkürler gayet bilgilendirici.

SheFy

Üye

flash player sorun degil ki. ortada sorun yok. adobe firmasi mobile surum cikartmayacak.

Flash tan kastım html5 getirilip getirilmemesi

i9000-Legend in Android World

ecel54

Üye
Poliakarbonat özellikleri:

papakudioflu

Emekli Yönetici
Poliakarbonat özellikleri:

dostum ben yillarca meslek dersi olarak metalurji okudum. Yani bu maddelerin nasil ve ne hale geldigini iyi bilirim. Benim demek istedigim farkliydi. Mesela ayni malzemeye sahip htc one s icin porselen kasa diyorlardi da ne oldu da bu porselen sert plastik oldu. Ayrica lumia cihazlarda kullanilan polikarbon yapi 20.000volt ile anotlanarak madde cekirdegindeki degişken yapilar ayriştiriliyor bu sayede cekirdekteki degişkenlik olmayinca malzeme dayanimi kat kat daha fazla oluyor. Bu işlemden gecen bir polikarbon yapi 7000 serisi sert aluminyumdan daha dayanikli bir yapiya kavuşur. E sen şimdi bu malzemeye sert plastik dersen kulahlari degişiriz

eRdaL.

Üye
N9 ve daha onceki lumia dan farkli bi malzeme mi bi peki

ecel54

Üye

senin için yazmadım abi bilgi olsun diye yazdım

Placebo-

Üye

Ağzım açık kalakaldım.

papakudioflu

Emekli Yönetici
N9 ve daha onceki lumia dan farkli bi malzeme mi bi peki

lumia920'deki farkli bir malzeme. Ya da alaşiminda degişiklikler var. Cunku bu kasalarda boya yok. Gordugumuz renk materyalin kendi rengi. Mesela mat olan renkler daha yumuşak bir yapiya sahip olabilir. Cunku materyalde parlaklik sertlige işarettir. Veya malzemeye yapilan işlemler bittikten sonra yuzeysel parlatma işlemi de yapilmiş olabilir. Bu durumda digerlerine gore yuzeysel sertlik fazla olur. Bu malzemenin en onemli ozelligi hem darbelere karşi kirilganligi olmayan bir sertlikte hem de cekme dayanimi oldukca yuksek ki uzun kullanimda bile cepte her turlu baskiya maruz kalsa bile kasanin formu bozulmuyor.

eRdaL.

Üye

tsk ler bilgi icin

Toros542

Üye
aciklama guzel olmus fakat su dügme kelimesi bazi bölümlerde biraz tuhaf olmus.tus denilse daha bi anlamli olurdu.neyse suan icin yeterli gözüküyor.tsklr aciklama icin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...