Nokia Lumia 920 PureView camera vs iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Gece çekimi zaten kusursuz daha doğrusu karanlık çekimi ama gündüz çekimi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bariz 5'in üstünlüğü olmuş 1-2 foto hariç :hmmm

acuxx

acuxx

Üye
çok vasat çekiyor yaa bi an önce düzeltsinler şunu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen cihazlar bize gelene kadar guncellemesi yayinlanmis olur. Bana oyle olmustu lumia900'u alir almaz guncelleme yapmistim:)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Muhtemelen cihazlar bize gelene kadar guncellemesi yayinlanmis olur. Bana oyle olmustu lumia900'u alir almaz guncelleme yapmistim:)

abi sen 900 ile devam mi yoksa 920 ye geçiş yapacak misin?? Bi ara kararsız kalmıştın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bence WP7.8'in durumunu bekliyor.
7.8'in kutusundan beklenen çıkmazsa, eminim Lumia 920'ye geçecektir :kıskıs:

Yok abi,daha çok cihazların geliş tarihine bakıyor erken gelirse alacak ama 2013 e kalırsa almasının pek esprisi kalmıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yok abi,daha çok cihazların geliş tarihine bakıyor erken gelirse alacak ama 2013 e kalırsa almasının pek esprisi kalmıyor.

Geliş tarihinde bi sıkıntı yok, Çiçek'e bi telefon...
Anında ayağına getirirler de, böyle ufak şeyler için Çiçek'i aramak istemiyor sanırım :kop2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Geliş tarihinde bi sıkıntı yok, Çiçek'e bi telefon...
Anında ayağına getirirler de, böyle ufak şeyler için Çiçek'i aramak istemiyor sanırım :kop2:

Biz Ali abiyle bu Çiçek konusunu konuştuk abi,en kısa zamanda üçlü bi toplantı yapalım halledelim bu meseleyi olmuyor böyle. Elop u da tango ile ararız Ali abiden işi çözeriz. :konus:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Biz Ali abiyle bu Çiçek konusunu konuştuk abi,en kısa zamanda üçlü bi toplantı yapalım halledelim bu meseleyi olmuyor böyle. Elop u da tango ile ararız Ali abiden işi çözeriz. :konus:

Çiçek Lumia'ları hazırlamış, telefon başında Ali Kemal'in onay vermesini bekliyor dağıtım için :kıskıs:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi oraya paintte bi Lumia920 falan koyaydın bari bildiğin e6 var yahu :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
o çiçek solsada kurtulsak dokuz doğuruyoz bur da yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt