Nokia Lumia 920 internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.cell

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 internet
Merhaba arkadaşlar... telefonum Nokia Lumia 920.. telefonda whatsupp uygulamasını kullanıyorum ama telefon tuş kilidine geçtiğinde whatsapp bağlantım kesiliyo.. yani telefon tuş kildine geçtiğinde sanırım wifi bağlantısını da kesiyo.. bunu nasıl düzeltebilirim?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

dedereis123

dedereis123

Üye
ekran kilitlenince bağlantısı kesilmesin diye para mı vericez birde ? çok saçma cidden şuan almakdan vazgeçtim sırf su olayı için bile eğer öyleyse

mr.cell

Üye
    Konu Sahibi
whatzup kullanan var mı arkadaşlar aranızda?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ekran kilitlenince bağlantısı kesilmesin diye para mı vericez birde ? çok saçma cidden şuan almakdan vazgeçtim sırf su olayı için bile eğer öyleyse

Kardeşim birkaç hafta içinde güncelleme ile gelecek wifi'yi açık tutma özelliği.
Kimse sana zorla WP al demiyor. Elbette istediğin sistemi seçmekte serbestsin.
Ancak her konunun altında "yok şöyleyse vazgeçtim, böyleyse vazgeçtim" türünden yorumlar hoş olmuyor bence. (bu cümleyi genel olarak söyledim)
WP'nin artı/eksileri ile bunlara ilişkin güncellemelerinin paylaşıldığı konular var.
Şu an mevcut eksikleri var ve bunları yazdık ancak bunlar önümüzdeki dönemde giderilmeyecek anlamına gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11, nanotex ve n000k

mr.cell

Üye
    Konu Sahibi
kamerasının çözünürlüğünü de düzeltecek olan pakele beraber mi gelecek bu wifi açık tutma özelliği?? aynı güncelleme paketi içinde mi yani?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kamerasının çözünürlüğünü de düzeltecek olan pakele beraber mi gelecek bu wifi açık tutma özelliği?? aynı güncelleme paketi içinde mi yani?

Evet bildiğim kadarıyla ilk güncellemede gelecek.
Hatta Çin'de çıkan Lumia 920 sürümünün (920T'nin) doğrudan bu eksiklik giderilmiş olarak çıktığı söyleniyor. Hatta HTC 8S'de öyle sunuldu pazara.

Wifi'ye ek olarak gelecek özellikler ve giderilecek eksiklikler de var.
Geçenlerde Ali Kemal konu olarak açmıştı.
Aramalarda kara liste oluşturma, mesajlarda çoklu seçim/silme v.s v.s...

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye

Kardeşim birkaç hafta içinde güncelleme ile gelecek wifi'yi açık tutma özelliği.
Kimse sana zorla WP al demiyor. Elbette istediğin sistemi seçmekte serbestsin.
Ancak her konunun altında "yok şöyleyse vazgeçtim, böyleyse vazgeçtim" türünden yorumlar hoş olmuyor bence. (bu cümleyi genel olarak söyledim)
WP'nin artı/eksileri ile bunlara ilişkin güncellemelerinin paylaşıldığı konular var.
Şu an mevcut eksikleri var ve bunları yazdık ancak bunlar önümüzdeki dönemde giderilmeyecek anlamına gelmiyor.

abi iyi hoş ama kesin birşeyde micsoft windows 8 beklenilen ilgiyi almamış bunlarda tuketıcılere yansıcak bunlarda tablet dahil tablet wp ye giriyor o yuzden böyle sorunlar kalıcı olursa telefon 1650 lık bir özelliği kalmıcak ki , valla hevesle almak istiyorum ancak bunu duyunca ciddden butun savunduğum seyler gitti içimde :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
abi iyi hoş ama kesin birşeyde micsoft windows 8 beklenilen ilgiyi almamış bunlarda tuketıcılere yansıcak bunlarda tablet dahil tablet wp ye giriyor o yuzden böyle sorunlar kalıcı olursa telefon 1650 lık bir özelliği kalmıcak ki , valla hevesle almak istiyorum ancak bunu duyunca ciddden butun savunduğum seyler gitti içimde :D

Lumia 920'nin satışları çok iyi gidiyor dünyada.
Merak etme Microsoft bu sisteme çok yatırım yaptı.
Eksiklerini giderecek ve mükemmelleşmesi için kullanıcı taleplerini dikkate alacaktır.

- - - Eklendi - - -

Forumu gezinirken bir tane konuya rastladım.
Lumia 920'yi ucuza almak isteyenlerin ilgisini çeker belki.
Satan üye yeni almış sanırım telefonu.

İlgili konu

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye

Lumia 920'nin satışları çok iyi gidiyor dünyada.
Merak etme Microsoft bu sisteme çok yatırım yaptı.
Eksiklerini giderecek ve mükemmelleşmesi için kullanıcı taleplerini dikkate alacaktır.

- - - Eklendi - - -

Forumu gezinirken bir tane konuya rastladım.
Lumia 920'yi ucuza almak isteyenlerin ilgisini çeker belki.
Satan üye yeni almış sanırım telefonu.

İlgili konu

eyvallah kardeşim ben pek öyle cihaz almıyorum aradaki farkı veririz ancak aklımda soru olmasın

uMTOku

Üye
Navifirmden yükledim ben yeni sürümü wifi hep açığı seçtim kafa rahat ios gibi bütün muzik seslerini dengele var mesela çok iyi ekran dokunmaya pil için ekranı kıs gibi ve güneşte gör gibi seçenekler var millet herhalde yeni telefon aldı bunu görmedi pişman herkes lumiaya laf ediyor anlamadım arkadaş bütün sistemlerin kralını kullandım ama Windows gerçekten uğraşıyor diye rahatlıkla söyleyebilirim
Lumia 920

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ben Lumia 820 kullanıyorum, ayarlarda ekran koruyucu devreye girdiğinde wifi açık/kapalı seçeneği var.

komando04

komando04

Üye
Navifirmden yükledim ben yeni sürümü wifi hep açığı seçtim kafa rahat ios gibi bütün muzik seslerini dengele var mesela çok iyi ekran dokunmaya pil için ekranı kıs gibi ve güneşte gör gibi seçenekler var millet herhalde yeni telefon aldı bunu görmedi pişman herkes lumiaya laf ediyor anlamadım arkadaş bütün sistemlerin kralını kullandım ama Windows gerçekten uğraşıyor diye rahatlıkla söyleyebilirim
Lumia 920

evet kardeşim kesinlikle katılıyorum sana

uMTOku

Üye
Teşekkürler kardeşim her yerde okuyorum diğer forumlarda anca kötülesinler biz yapmıyoruz ama onlarda bir şeyin acısı var herhalde bilmiyorum

qwerty41

qwerty41

Üye

uMTOku

Üye
920 de yeni sürümde de kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt