ELumia
Üye
Adreno225 ile Adreno320 arasındaki benchmark puanları cihazı aldığımda 1.5-2 yıl kullanabilirmiyim sorusunu kendime sorduruyor mesele bu.
Androidde kullanamayacağın kesin. Ama wp'de bilinmez. Bilinmediği içinde yorum yapmak olmaz.
Androidde kullanamayacağın kesin. Ama wp'de bilinmez. Bilinmediği içinde yorum yapmak olmaz.
birde şu var xbox oyunları oynanıyor, internet üzerinden çok kişiyle oynanabilecek felan diye facebooktan vs.. lanse edipte 10 ay sonra donanım yüzünden 3-5 oyuna mahkum etmesin bizi. Adreno225 saniyede 125 milyon üçgen çizebilirken, Adreno320 225 milyon üçgen çizebiliyor. yani 1.8 kat daha iyi.
cift cekirdekli diyor yazida elumia birader iyi bak
Bu gpu olayina fazla takilmayin bence. Cunku su andaki donanim iki yil fazlasiyla yeter. Buradaki ince ayrinti mevcut uygulamalar 480x800 cozunurluklu ekrana gore kodlanmisken 768x1280 ekrana nasil uyum sagliyor. Microsoft boyle bir problemin altindan kalkmis. Bugun uc yil once cikan iphone 3gs ile iphone5 ayni gpuya mi sahip de 3gs marketteki butun oyunlari acabiliyor.
Bu gpu olayina fazla takilmayin bence. Cunku su andaki donanim iki yil fazlasiyla yeter. Buradaki ince ayrinti mevcut uygulamalar 480x800 cozunurluklu ekrana gore kodlanmisken 768x1280 ekrana nasil uyum sagliyor. Microsoft boyle bir problemin altindan kalkmis. Bugun uc yil once cikan iphone 3gs ile iphone5 ayni gpuya mi sahip de 3gs marketteki butun oyunlari acabiliyor.
Bu arada konu sahibininde işlemci yazısının yanına parentez içinde " S4 Plus" yazması talebinde bulunuyorum. Bazı insanlar normal bir çift çekirdek işlemci sanıyor.
herneyse arkadasim sen vermek istedigim mesaji aldiysan sikinti yok.
Türkiyeye tam olarak ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
Türkiyeye tam olarak ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
Şu market takıntısı yapanlara kıl oluyorum.
Market 100.000 i geçti. Android yada ios gibi aynı uygulamanın 5 10 kopyası yok. Markette virüslu uygulamada yok. Hepsi microsoftun kontrolünden geçiyor ve markette yerlerini alıyor.
Birde daha Türkiyede bile satışa çıkmamış bir işletim sistemine sahip bir telefon için marketin 100.000 i geçmesi kimlere yetmiyor anlamıyorum..
Ayrıca window8 ve wp8 kernel uyumuna daha değinmedik bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?