MCR Killjoy Üye Konu Sahibi Tamam, teşekkür ederim. Gidecekti o kadar müzik.. Hepsini MP3 Tag ile düzenleyene kadar canım çıkmıştı.
Tamam, teşekkür ederim. Gidecekti o kadar müzik.. Hepsini MP3 Tag ile düzenleyene kadar canım çıkmıştı.
osmanmert99 Üye Arkadaşlar aynı sorun şimdide bende var neden acaba eskiden olup düzelmişti şimdi tamamen gitti.
osmanmert99 Üye Dejavuex' Alıntı: el feneri uygulaması flashı ykmıs olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla bana garip gelen arada çalışıyor sonra çalışmıyor.
Dejavuex' Alıntı: el feneri uygulaması flashı ykmıs olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla bana garip gelen arada çalışıyor sonra çalışmıyor.
suyunsesi Üye osmanmert99' Alıntı: Bilmiyorum valla bana garip gelen arada çalışıyor sonra çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle, bir deneme yaptım arkadaşlar telefon soğukta kalınca Flash çalışıyor, kısa bir deneme sonrasında yeniden bozuluyor.
osmanmert99' Alıntı: Bilmiyorum valla bana garip gelen arada çalışıyor sonra çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle, bir deneme yaptım arkadaşlar telefon soğukta kalınca Flash çalışıyor, kısa bir deneme sonrasında yeniden bozuluyor.