akinorta
Üye
ama burda turkcellin t sinden bahsetmiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
...........arkadaşlar vallahi bugün telefonuma kılıf almak için Türkcell bayısine gittim lumia 920 gördüm ve fiyatını sordum vallahi 1920 Tl dedi.sonra çıktım bir Türkcell bayisine daha sordum,oda ne desin daha bu cihaz piyasaya çıkmamış arkadaşlarımızdan
ödeme seçenekleri de bakalım ne çıkcaksatın al bakalım alabiliyor musun o fiyatatoplam fiyattan listelemişler sadece
- - - Eklendi - - -
büyük ihtimalle bimeks içerisinde yer alan bir turkcell bölümünde satışı yapılıyor yani mağazadan
benzer sistem electroworld mağazalarında da var
bir kere tarifene ek fiyatla en yüksek ödeme 80 lira.. 24 ile bunu çarparsan 1920 lira yapar yani 2500 lira değil.. o yüzden bu bimeksin saçmalığı..2500 e satma gibi bir durum yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden girip bakarsanız turkcell tarifene ek paketinin toplam fiyatıdır o
Fan sözcüğü yasak galibaBu fiyati belirleyenler kesin...Satilmamasi icin yapiyor hayirsizlar.
arkadaşlar vallahi bugün telefonuma kılıf almak için Türkcell bayısine gittim lumia 920 gördüm ve fiyatını sordum vallahi 1920 Tl dedi.sonra çıktım bir Türkcell bayisine daha sordum,oda ne desin daha bu cihaz piyasaya çıkmamış arkadaşlarımızdan
arkadaşlar vallahi bugün telefonuma kılıf almak için Türkcell bayısine gittim lumia 920 gördüm ve fiyatını sordum vallahi 1920 Tl dedi.sonra çıktım bir Türkcell bayisine daha sordum,oda ne desin daha bu cihaz piyasaya çıkmamış arkadaşlarımızdan
bi bilgilendireydin onları yav
zaten fiyat 1649 liraki neyine indirime gidip yine bu fiyatı vermiş.. iyice şeyini çıkardı bimeks.. yapması gereken indirim zaten 1649 lira üzerinden olması lazım.. enayiye vuruyo bimeks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?