NOKİA Lumia 910, 920, 950 Nokia 510, 805 ve 1001 sızdırılmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA Lumia 910, 920, 950 Nokia 510, 805 ve 1001 sızdırılmış

Nokia Lumia 1001 RDA'da Gözüktü!
Nokia'nın uzak aygıt erişim sisteminde(RDA), Windows Phone 8 tabanlı olması beklenen yeni Lumia 1001 gözüktü. Bakalım Lumia 1001 neler sunuyor?

Nokia'nın Windows Phone 7.x işletim sistemiyle gelecek olan ve 12 megapiksel kameraya sahip Nokia Lumia 910 modeli, Nokia RDA'da gözükmüştü. Şimdi Nokia RDA aracı üzerinde Lumia 1001 adlı model gözüktü.
Nokia'nın 900'lü cihazları Windows Phone 7 platformuna ayrıması bekleniyor. Windows Phone 8 tabanlı yeni nesil akıllı telefon modelleri için 1000 rakamları açılmış gibi gözüküyor. Ortaya çıkan Lumia 1001'in Windows Phone 8 tabanlı olma ihtimali çok çok yüksek.

cyber

cyber

Üye
açılmıştı

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
sadece 1001 olarak açılmış ben genel olarak konuyu açtım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cihazlarla ilgili konulari parca parca ben de acmiştim bu şekilde daha guzel oldu.
Cihazlara gelince rda'da gorulen isimleri herhangi bir geliştirici de verebilir. Muziplik olsun diye. Fakat cok eski bilgileri hatirlarsaniz nokia'ya yakin kaynaklardan alinan bilgileri,nokia803ve805 diye iki cihazdan haber veriliyordu zaten fakat bu cihazlar lumia degil, belle işletim sistemiyle gelmesi beklenen cihazlar.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokia daha gec batacak

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt