ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Böyle birşey mümkün olsaydi emin ol nokia bundan zararini cıkarırdı.
Yani parcalari pahali olacak telefon ucuz olacak Burada mantik devreye girer ve böyle birşey mümkün degil
nokia batmak istese öyle bişeyler yapardıBöyle birşey mümkün olsaydi emin ol nokia bundan zararini cıkarırdı.
Yani parcalari pahali olacak telefon ucuz olacak Burada mantik devreye girer ve böyle birşey mümkün degil
Mutlaka bir yerden zararını kapatıyordur, yoksa zarar etmek için neden ürün çıkarsın ki NOKIA?
N8'in maliyeti 4s'ten yüksek deseler yinede inanırım malzeme kalitesi olarak nokia apple'dan kat kat yüksek iousun desteği para o yüzden kasası değil içi dışı değil yazılımları
adamlar lumia900 ü keser gibi kullanılıp inşaat yapmaya kalktılar.
HTC One X ile çivi çakıyorlar birşey olmuyorOnun maliyeti daha da yüksektir.
adamlar lumia900 ü keser gibi kullanılıp inşaat yapmaya kalktılar.
nasıl bir işletim sistemi o kadar fiyat arttırıyor.tamam ios çok güzel bir sistem ama 400$ da etmez yani[ENGİN];4774609' Alıntı:işletim sistemi sattırıyor o fiyatlara iphone'u
valla apple tv çıkarırsa heralde 5bin liradan başlar fiyatları ama samsung smartı rakip seçtiyse baştan kaybetmiş zaten samsungun tvleri o kadar da iyi degil. yanyana samsung sony ve philips in aynı özelliklerindeki tv lerine bakın ne demek istedigimi anlarsınız.
nasıl bir işletim sistemi o kadar fiyat arttırıyor.tamam ios çok güzel bir sistem ama 400$ da etmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?