S.E.C.R.E.T
Üye
Playstation alırım daha iyi oyun için telefon mu alınır sadece vakit geçirecek oyun olsun yeter. Şu an C7 bile iyi kötü götürüyor Pes 2011 iyi zaman geçiriyor ama 2012 çıksa iyiydi Symbian'a. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi kazanıp duruyorum
bi modern combat bi nova ne bileyim bi gta varmı
Anıl teşekkürler güzel konu...
Playstation alırım daha iyi oyun için telefon mu alınır sadece vakit geçirecek oyun olsun yeter. Şu an C7 bile iyi kötü götürüyor Pes 2011 iyi zaman geçiriyor ama 2012 çıksa iyiydi Symbian'a. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi kazanıp duruyorum
Bugün UEFA Avrupa Ligi kazanıcam Super Cup açılıyor ikisini kazanınca onuda alıcam PSG ile Fransa ligi'ne devam ederim vakit kalırsa benimkilerde öyle adamı sürerken göremiyorum
Yürü be kardeşim !ben 701 de oynayamıyorum parmaklarım şişko
işte insanlar yolda bel-de küçük zevkler arıyorlar hem hani acayip derecede sükse yaratan uygulamalara bakıyorum bizde hani, yok
Yürü be kardeşim !ben 701 de oynayamıyorum parmaklarım şişko
Nokia bize bahmiyii
işte insanlar yolda bel-de küçük zevkler arıyorlar hem hani acayip derecede sükse yaratan uygulamalara bakıyorum bizde hani, yok
Bugün UEFA Avrupa Ligi kazanıcam Super Cup açılıyor ikisini kazanınca onuda alıcam PSG ile Fransa ligi'ne devam ederim vakit kalırsa benimkilerde öyle adamı sürerken göremiyorum
biraccık öyle usta
Nokia bize bahmiyii
biraccık öyle usta
PSP?Problem?
yolda yanında taşıyıp oynayabilecek misin ps'ı
biraccık öyle usta
PSP?Problem?
- - - Eklendi - - -
biraz az kalır ustam be adamlar hd oyun bile çıkarmıyor bizej2me doldu oyun forumu
geçen yokluktan real football 2012 java yükledim
PSP?Problem?
- - - Eklendi - - -
biraz az kalır ustam be adamlar hd oyun bile çıkarmıyor bizej2me doldu oyun forumu
2.000 Tl Galaxy S3 parası diyelim.
Ayrı ayrı hepsine verebilecek paran varsa bir telefondan çok daha iyiMisal PS Vita müthiş bişey
2.000 Tl Galaxy S3 parası diyelim.
900 TL PS Vita 550 TL Nokia 603.
1450 Lira oluyor daha ekonomik olur
Oyun istiyorsan Apple'dan özgürlük istiyorsan Android'den hız istiyorsan WP ve iOS'dan şaşma
Yok ki!Oyun istiyorsan Apple'dan
Yoook...özgürlük istiyorsan Android'den
buda yook...hız istiyorsan WP
Bu hiç yok!!!ve iOS'dan şaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?