Nokia Lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820
S.a MaxiCep Ailesi Nokia lumia 820 kullanıyorum yeniyim daha demin dikkatimi çeken bir şey oldu arama geldiği sırada yanıtla tuşuna basıldığında kısa süreli yani bastığımla birlikte titreme oluyor herkezde bu böylemi yoksa bende mi sorun var merak ettim konu saçma gelebilir şimdiden özür dilerim

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Öncelikle aleykümselam. Kardeşim bana kalırsa tam bir dahaki titremeye denk gelecek şekilde cevapla tuşuna basıyorsun ama titreyebilir yani bir sıkıntı teşkil etmez :)

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
    Konu Sahibi
Sorun teşkil etmiyorsa sorun yok ama dikkatimi çektiği için dile getirdim yanıtlaya basıldığı andan itibaren kısa süreliğine titreme ve sonrasında hemen kesilmesi anlık bir olay zaten neyse Eyw

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
titreme değil de cevapladığımız anda sesin kısa süreli cızırdayarak (kafayı yemiş gibi) kesilmesi gibi bi sorun var halihazırda :)

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
    Konu Sahibi
titreme değil de cevapladığımız anda sesin kısa süreli cızırdayarak (kafayı yemiş gibi) kesilmesi gibi bi sorun var halihazırda :)

aynen :)arkadaşım anlık olay cıhaz yeni sorunlu ise dedim
değiştireğim diye sizlere sormak istedin
ama herkezde aynı can sıkıcı bu durum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
gün gelip devran döndü işte sonunda

sekajmer

sekajmer

Üye
A.s
Bende yukarı kaydır derken dokunmatik almıyor kimi zaman alıyor cevapla yoksay menüleri geliyor ikiside soluk tıklanmıyor çözüm:arama geldiğinde kilitle geri aç konuş
bu arada sizde olan sorun bende yok titreme yok sadece 1sn gecikme var oda efekt

- - - Eklendi - - -

A.s
Bende yukarı kaydır derken dokunmatik almıyor kimi zaman alıyor cevapla yoksay menüleri geliyor ikiside soluk tıklanmıyor çözüm:arama geldiğinde kilitle geri aç konuş
bu arada sizde olan sorun bende yok titreme yok sadece 1sn gecikme var oda efekt

Üst Alt