Yardım Nokia Lumia 820 Sağ Kulaklıktan Ses Gelmiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Sağ Kulaklıktan Ses Gelmiyor..
bugün kulaklıkla müzik dinliyordum,telefona çağrı geldi.bende ses kısma tuşuyla sessize aldım,telefon kapandığında sağ kulaklıktan ses gelmiyordu..kulaklığı taktım çıkardım düzelmedi,en sonunda soft reset attım ve normale döndü..ancak neden oldu anlamadım..birkaç kişi daha sağ kulaklıktan ses gelmeme sorunu yaşamış ve kesin bir çözüm bulamamışlar..
 


BelaMonte

BelaMonte

Üye
Benim 920 ile gelen orjinal kulaklığında sağ tarafı ses vermiyordu, ama donanım olarak bozuldu, tüm cihazlarda vermiyordu. reset atınca düzelmesi tesadüf olabilir :hmmm
 
HeroMR

HeroMR

Üye
Bence 1 aylık L625 + 200TL'ye bana satın düzelir :D

Neyse ciddi olursak ya kulaklıkta sorun var bazen düzelmesi vakit alıyor ya da black ile ilgili bir problem olabilir güncelleme ile düzelir.
 
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal olsa restartdan sonra düzelmezdi,black ile ilgili bir problem bana da kalırsa,3 ayda ilk defa yaptı..zaten nisan da 8.1 beta geliyor.biraz daha iadare ederim.baktım sonu yok wp'nin..o zaman teklifini düşünürüm :) :)

sadece ben değil birkaç kişinin daha bu sorunu yaşaması da yazılımsal olduğunu gösteriyor..
başka fikri veya yorumu olan varsa belirtsin lütfen :)bugün de aynı sorun tekerrür etti :) özellikle şöyle oluyor.. müzik dinleme esnasında telefon çalıyor ve ses kısma tuşuna basarak çalmasını susturuyorum..kulaklığı çıkarıp konuşuyorum..bitince tekrar takıyorum kulaklığı,müzik başlıyor ama sağ kulaklıktan ses gelmiyor.. adjust volume adlı bir uygulama da yüklü belki duymuşsunuzdur..bu sebep oluyor olabilir mi? gerçi bugün wp 8.1 preview geliyor ama gene de sormak istedim..sorun %90 yazılımsal..ama insanın içine kurt düşüyor gene de :)
 

Benzer Konular

androfilex
Cevap
0
Görüntüleme
430
androfilex
FK5896
Cevap
0
Görüntüleme
1K
FK5896
asroma7
Cevap
3
Görüntüleme
2K
asroma7


Üst Alt