Nokia Lumia 820 İngiltere’de satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 İngiltere’de satışa sunuldu
Yazılım devi Microsoft yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8‘i geçtiğimiz gün yayınladı. Yayınlanması ile birlikte Windows Phone 8 işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonlar da satışa sunulmaya başladılar. WP8 akıllı telefonları arasında en ilgi çekenleri Microsoft‘un en büyük ortağı olan Nokia’dan geliyor.

Nokia hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Eylül ayı başında Microsoft ile ortak düzenlediği etkinlikte iki yeni akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmişti. Nokia yeni akıllıları üst seviyede konumlandırılan Lumia 920 ve orta seviye akıllısı Lumia 820 olarak adlandırılmıştı.Nokia‘nın orta seviye akıllısı Lumia 820 İngiltere‘de de nihayet satışa sunuldu. İngiltere‘de faaliyet gösteren Carphone Warehouse, Lumia 820′yi 379.95£ fiyat etiketi ile ön sipariş ile satışa sundu. AyrıcaAvrupa’da Fransa, Almanya gibi başka ülkelerde de satışta. Lumia 820‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.3″ büyüklüğünde480×800 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran, 1.5Ghz çift çekirdekliKrait işlemci, 1GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi olarak sayılabilir.

Kaynak.MaxiCep

MoonLife01

MoonLife01

Üye
lumia 920 varken bunuda alaşım gelmez .x

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Vatana millete Hayırlı olsun . Fiyat meselesi 920 alamayan 820 alır

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :) darısı 920'ye :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Anıl.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler ..

serinaga

serinaga

Üye
Dört gözle bizim ülke'yide bekliyoruz ...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yılbaşına kadar gelir belki

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Balıkesire kim bilir ne zaman gelir bi kurcalamak istiyodum onu :zzz:

Black-killing

Black-killing

Üye
820 yi orta segment diye adlandırmışlar ama valla hiçte öyle gözükmüyor canavar gibi :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
820 yi orta segment diye adlandırmışlar ama valla hiçte öyle gözükmüyor canavar gibi :)

orta-üst karışımı gibi sanki :) ama hep orta segment dendiğinden benim de ağzımda orta segment diye yapıştı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt