Nokia Lumia 820 Drop Test

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Drop Test
Arkadaşlar bugüne kadar nokia lumia 820'ye yapılan en ağır sağlamlık testlerini yapıyolar

iyi seyirler : :good:

[video=youtube;1PZDvUXoO6I]http://www.youtube.com/watch?v=1PZDvUXoO6I[/video]

Tacettinn

Tacettinn

Üye
:tşk:
Keşke ekranı da çizilmelere karşı dayanıklı olsaydı.

luckysleven

luckysleven

Üye
iyide drop test değilki bu . bu testleri nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum da insanları çok iyi kandırıyorlar. uzaya göndermeler suya sokmalar eldivenle telefon kullanmalar reklam kokan hareketler bunlar : ) hepsi 2 metreden ekran üstü yere düşmeye bakar sonra puff : )

Tacettinn

Tacettinn

Üye
pembeleşinceye kadar fırında bekletiyoruz ve sonra soğutup servis :naughty:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
yazık ya fırına servis edince içim cız etti valla ya :ehe

braayn

braayn

Üye
değişik bir drop test

serinaga

serinaga

Üye
Oldukça dayanıklı imiş ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
iyide drop test değilki bu . bu testleri nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum da insanları çok iyi kandırıyorlar. uzaya göndermeler suya sokmalar eldivenle telefon kullanmalar reklam kokan hareketler bunlar : ) hepsi 2 metreden ekran üstü yere düşmeye bakar sonra puff : )

Dediğine inanmam telefonum o sertlikte dustu ve aynı yukseklikten arkadasımın s3 benzer zemine dustu tuz buz oldu ,
Ekran suan sapasağlam Nokia bu HTC ye Samsunga benzemez :D

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Dediğine inanmam telefonum o sertlikte dustu ve aynı yukseklikten arkadasımın s3 benzer zemine dustu tuz buz oldu ,

burda nokiadan bahsediyoruz su borusundan bahsetmiyoruz :kop2: :ehe

efege

Üye
820 ' de gorilla glass olmadığını biliyorsunuz değil mi:) Ben sırf o yüzden lumia 920 aldım.

luckysleven

luckysleven

Üye

buda mı gol değil : )))

şaka bir yana tabiki her düşüşte telefonlar hasar alsa insanlara telefon dayanmaz hatta dediğin doğru gözümün önünde 40 cm den düşen s3 ekranı çatladı ama bu düşüşler her telefon için potansiyel tehlike . Ara sıra okuyoruz ekranı çatlayan 820leri 920leri yani olmayacak birşey değil : ) Bu arada benim htc geçen ay çakıl taşlı bir yere düştü ekran üzerine sonra sekti kasa üstüne düştü. Sağ üst köşeden ezildi kasa ama ekranda kılcal çizik bile olmadı. Şans işi kısaca : ) Bu sefer bir teşekkür bekliyorum senden hahah : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
buda mı gol değil : )))

şaka bir yana tabiki her düşüşte telefonlar hasar alsa insanlara telefon dayanmaz hatta dediğin doğru gözümün önünde 40 cm den düşen s3 ekranı çatladı ama bu düşüşler her telefon için potansiyel tehlike . Ara sıra okuyoruz ekranı çatlayan 820leri 920leri yani olmayacak birşey değil : ) Bu arada benim htc geçen ay çakıl taşlı bir yere düştü ekran üzerine sonra sekti kasa üstüne düştü. Sağ üst köşeden ezildi kasa ama ekranda kılcal çizik bile olmadı. Şans işi kısaca : ) Bu sefer bir teşekkür bekliyorum senden hahah : )

Teşekkür ??

Dediğin gibi forumda ben 820 için 2 3 kez gordum ekran kırıldı su oldu bu oldu , Bu arada ezilme bile yok ekran arka kapak sapasağlam Bu arada bu birkez başıma gelmedi telefon mermer , beton vb. çok yere dustu ,
Bu arada HTC 8S kulaklığı kulağıma sığmadı :D Surekli dusuyor spor yaparken denedim olmadı tekrar 820 mimi aldım yoluma devam ettim

luckysleven

luckysleven

Üye
Teşekkür ??

Dediğin gibi forumda ben 820 için 2 3 kez gordum ekran kırıldı su oldu bu oldu , Bu arada ezilme bile yok ekran arka kapak sapasağlam Bu arada bu birkez başıma gelmedi telefon mermer , beton vb. çok yere dustu ,
Bu arada HTC 8S kulaklığı kulağıma sığmadı :D Surekli dusuyor spor yaparken denedim olmadı tekrar 820 mimi aldım yoluma devam ettim

sende ne fanatik çıktın arkadaş : ) güle güle kullan ne diyeyim haha : )

htc çoğu telefonuna o kulaklığı koyuyor sadece 1-2 modeline beats kulaklığı koydu . ama telefonda beats olduğu için 40-50 liralık mütevazi ama sağlam bir kulaklıkla kaliteli sesin doruklarına çıkarsın yada 820 ile türk sanat müziği ve muadilleri ile keyif yaparsın : )))

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sende ne fanatik çıktın arkadaş : ) güle güle kullan ne diyeyim haha : )

htc çoğu telefonuna o kulaklığı koyuyor sadece 1-2 modeline beats kulaklığı koydu . ama telefonda beats olduğu için 40-50 liralık mütevazi ama sağlam bir kulaklıkla kaliteli sesin doruklarına çıkarsın yada 820 ile türk sanat müziği ve muadilleri ile keyif yaparsın : )))

Kulaklık o kadar da başarılı değil Dolby dealphone u açtım o zaman keyif aldım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs: :tşk:

alical33

alical33

Üye
adam buz gibi yere üstü çıplak giriyor ya telin ekran donmuş ama adamda tık yok :D

derHENKERS

Üye
Evet aynen drop tesr değil bu fırına arıyorum Soğutuyo filan :D

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şu an benim l820 ekranı çizik yerde sürtündü biraz :D

Üst Alt