Tavsiye Nokia lumia 720 tavsiye edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

SerdarZnr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 720 tavsiye edermisiniz ?
Arkadaşlar nokia lumia 720 almayı düşünüyorum sizin omerileriniz neler iyi bir telefon mu ? :/

dakamon

dakamon

Üye
Pil olarak tatminkar denebilir en azından 820 den. Kamera olarakta 620 den iyi. tek sıkıntı ram ondada eğer ortalama bir kullanıcıyım diyorsanız wp de hiç sıkıntı çekemzsiniz. Onun dışında telefonun tasarımı ekranı yani kısacası fiziksel yapısı da hoşunuza gidiyorsa sizin için bir sıkıntısı yoksa bu şartlar altında ben tavsiye ederim.

SerdarZnr

Üye
    Konu Sahibi
Bnde ole dusunuyorumda sorduğum kişilerin hepsi android al diyorlar çok kararsiz kaldım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia kullanan arkadaşın varsa telefonu incele derim.Eğer hiç kullanmadıysan lumialı telefon.Onun dışında 512 mb ram olduğu için bazı oyunları yükleyemeyeceksin.Yanlış hatırlamıyorsam eğer 6 lens kullanıldı bu telefonda yani 6.7 kameraya göre iyi çektiği söyleniyordu Ama dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam.Onun dışında uygulamalar var.Oyunların bir kısmı var.Ama son sürüm değiller o yüzden bazı uygulama/oyunlarda sorun yaşayabilirsin.Windows phone'a giriş olarak güzel bir telefon kamerası ve diğer özellikleri birtek ram düşük diyelim.Onun dışında güzel telefon geçersen pek pişman olacağını sanmıyorum.

SerdarZnr

Üye
    Konu Sahibi
Akrabamda var kullandım güzel geldi raminin 512 mb olması bni etkilemez diye dusunuyorum windows phone marketine her gün uygulama oyun geliyor o yüzden favorim lumia 720 bu ay içinde alcam önerileriniz için saolun teşekkürler :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Akrabamda var kullandım güzel geldi raminin 512 mb olması bni etkilemez diye dusunuyorum windows phone marketine her gün uygulama oyun geliyor o yüzden favorim lumia 720 bu ay içinde alcam önerileriniz için saolun teşekkürler :)
işte o gelen oyunların kaçı 512mb destekli ona da bak :)

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
jasonwie

jasonwie

Üye
Eğer ön kamera kullanmayacaksan 630 almalısın bence

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

ErenMSC

Üye
Üzerine az daha ekleyip 820 alman daha iyi olur. 2 Telefon arasındaki ekran kalitesi çokbelli ediyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820 o kadar ağır geliyor ki bazen telefonu elime almak istemiyorum.

dakamon

dakamon

Üye
820 ağır bir telefon boyutlarına göre ekranı daha iyi 720 den 720 de pil olacak çok iyi 820 den. 630 da da 4 çekirdekli bir işlemci var yeni nesil adım falan sayıyor. Yani sen bilirsin pil önemliyse 720 al derim ben ekran kalitesine bir bak ama seni tatmin etmeyecekse alma.

braayn

braayn

Üye
720 820'den daha kullanışlı 820 sadece ram 1 Gb o kadar.iki cihazıda kullandım

SerdarZnr

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediklerinize katılıyorum 720nin özellikleri daha üstün ama yinede tavaiyeler için teşekkürler :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Eyer ram takintin yoksa sabaha kadar tavsiye edebilirim . Sahsen 720 mi satmaya kiyamiyorum kutusunda duruyor 925 den sıkılınca 720ye geciyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O andro al diyen arkadaşlara sor. Giriş seviyesi hangi cihazları 4.4 kit kat güncellemesini almış !!!!

Dipnot: Custom rom kur , başka ara yüz yükle diye saymayın. Kişisel görüşüm Telefon bana hizmet etmeli , ben telefona değil.

Soruna gelirsek : Oyun oynamıyorum ve sosyal medyayı kullanıyorum dersen gayet güzel bir tercih yapmış olursun.

Birde sıfır 720 fiyatına ikinci el piyasasında daha yüksek donanımlı modelleri bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

SerdarZnr

Üye
    Konu Sahibi
Fazla takintim yok zaten oyunlarinida araştırdım gayet güzel oyunlar var oda bnim için çok çok uygun teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

technocu1

Üye
720 güzel cihaz. Tavsiye ederim.