turbocore
Üye
-
Konu Sahibi
-
maşallah sendeki bu azim kimsede yok. İlerde inşallah hayırlı şeylerde azalmadan kullanırsın azminiBiliyorsunuzki aylar önce sizin aranızdan sebepsiz yere banlanarak sınırsız ban almıştım. Ben @turbocore35 yalnız konuyu değiştirmek istemem saten kendimi açıklıcaktım ancak son zamanlarda ziyaretçi olarak forumu takip ediyorum bazı gülücük koyan üyeliklerle yakından uzaktan alakam yok bunu bilin istedim inşallah tekrardan anlaşırız ve mutlu mesut geçiniriz deyipo konuya giriyorum.
Windows phone 8.1 ile çıkması beklenen lumia 630 Sanal tuşlar ile hizmete sunulacak ve cihazın kamerasında tıpkı 520 ve 525 gibi flaş olmuyacak ve bazı donanımsal nedenlerden dolayı fiyatının ucuz olması bekleniyor.
Nerde görmedim aradım ama ? aynı konuysa kilitlenebilir.Mevcut konu var zaten bir baksaydın iyiydi
Haber - Nokia Lumia 630 Görüntülendi! (Güncelleme: 07/03/2014) - MaxiCepNerde görmedim aradım ama ? aynı konuysa kilitlenebilir.
Bu Benim Açtığım Fiyat Konusuya Sorun Olcağını Sanmıyorum Kardeşim
konu güncelleniyor zaten oradan devam edilebilirdi ama neyse yöneticiler karar verir konu.için teşekkürlerBu Benim Açtığım Fiyat Konusuya Sorun Olcağını Sanmıyorum Kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?