Tavsiye Nokia Lumia 625 Arama

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 625 Arama
Merhabalar ben bir şey soracaktım.Geçen anneme lumia 625 aldık her şeyi yaptık fakat bir sorun var birisi aradığı zaman rehberde ve simde kayıtlı olmasına rağmen isim olarak değilde numara olarak gözüküyor.Tüm ayarları kurcaladım baktım fakat bulamadım acaba bilen birisi söyleyebilir mi nasıl numara yerine isim yapabiliriz çünkü böyle kullanamam diyor annem numara yerine isim yazma ayarlardan bir yerden mi oluyor benim kaçırdığım bir ayar falan mı var?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Rehbere gir ayarlara git liste sıra-adı, adları goruntuleme isim veya ad yap

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere gir ayarlara git liste sıra-adı, adları goruntuleme isim veya ad yap

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Onda sorun yok zaten öyle de birisi aradığı zaman telefon çaldığı zaman normalde arayan ismi gözükür.Bunda ise sadece numarası gözüküyor rehberde kayıtlı başını +90 da yaptım ama genede sadece numara gözüküyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Burada daha kolay destek alabilirsiniz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
E posta hesaplardan hotmail hesabını yeniden tanımlayın. Maili yeniden senkronize edin.

Menüden Kişilere girin ... Ayarlara basın simden içeri aktar ile simdeki numaraları telefonda aktarın.

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
E posta hesaplardan hotmail hesabını yeniden tanımlayın. Maili yeniden senkronize edin.

Menüden Kişilere girin ... Ayarlara basın simden içeri aktar ile simdeki numaraları telefonda aktarın.
Valla yaptım yeni hotmail hesabını ekledim kişiler de geldi hotmailden simdeki kişileri de aktardım telefona geri fakat gene olmadı veya ben yapamadım en iyisi bi nokia bayine götürmek gibi gözüküyor tabi yapabilirlerse.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Valla yaptım yeni hotmail hesabını ekledim kişiler de geldi hotmailden simdeki kişileri de aktardım telefona geri fakat gene olmadı veya ben yapamadım en iyisi bi nokia bayine götürmek gibi gözüküyor tabi yapabilirlerse.
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: ravenas
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi oldu sıfırlama aklımdan geçmemişti microsoft hesabı falan girmeden direk kişileri aktardım oldu şimdi teşekkürler :)
Sorununuzun hal olmasına sizin adınıza sevindim. Telefonunuzu güle güle kullanın.

Üst Alt