Tavsiye Nokia Lumia 2520'de Oyun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 2520'de Oyun ?
Bi sorum olcak.bu 2520 de normal bilgisayardaki gibi oyun yukleyebilirmiyiz? Tablet çok süper bişey ve ülkemize gelirse almayı düşünüyorum :D mesela Bi lol oynayabilirmiyim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence oynanmaz ama merak ettim açıkçası

.caner.

.caner.

Üye
Oynanmaz bence. Pclerde bile düşük fps veriyor.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Windows rt olduğu için olabilir diye düşündüm .oyun yüklense yeter lol zaten 2 gb ram le rahat çalışır :yuru1 gb ram li eski pcmde kasmadan oynuyodum +boost la tabiki

sekajmer

sekajmer

Üye
abi eğer olursa süper olur windows'ta var Androda yok deriz ama bence olmama ihtimali %98

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Windows 8 RT'nin ayrı bir mağazası var, ama WP ile birleştirilecek sanırım yakında :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
mağaza deil setupla oyun yüklemekten bahsediyorum videosunda izledim w8 pc bin aynısı ufak ayrıntılar dışında .klavye Mouse filan da takılıyo :D lol u geçtim internetteki herhangi Bi oyun setupla yukleniyorsa bile mükemmel .yüklenmiyorsa bile .şekli yeter agsbsj :D

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
mağaza deil setupla oyun yüklemekten bahsediyorum videosunda izledim w8 pc bin aynısı ufak ayrıntılar dışında .klavye Mouse filan da takılıyo :D lol u geçtim internetteki herhangi Bi oyun setupla yukleniyorsa bile mükemmel .yüklenmiyorsa bile .şekli yeter agsbsj :D
:)Yüklenmiyor yani :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Tuh :D olsun zaten tablet alıcaktım android ios alcağıma bunu alırım :F çok hoş ya :D

Invoke

Invoke

Üye
Olmaz tabi ki :DWP çıkmadan önce bir arkadaşım, wphonelar çıkınca telefondan dota oynayabilir miyiz diye sormuştu :ehe

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
4.5 de oynanır ya :D
Tablet almayı ben de düşünüyorum ama Lenovo ile bunun arasında bir seçim yapacağım :)

5 dakikalık Bi videosu var izle derim çok işlevsel Bi tablet ama bunu almıcaksan kesinlikle ipad derim ios 7 büyük ekranda çok iyi duruyor

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
4.5 de oynanır ya :D

5 dakikalık Bi videosu var izle derim çok işlevsel Bi tablet ama bunu almıcaksan kesinlikle ipad derim ios 7 büyük ekranda çok iyi duruyor
Tablette android ve ios düşünmüyorum, zaten telefonum bunlardan biri olacak. Ayrıca 8.1'in dokunmatik işlevleri çok güzel. :)

kulti

kulti

Üye
Microsoft Surface RT var bende. Cihaz da işletim sistemi de gayet güzel. iPad Mini'm de var, daha öncesinde de iPad 2 vardı. RT tabanlı bir tablet almayı düşünüyorsanız, iyice düşünün derim. Oyun için alacaksanız hele daha da çok düşünün derim. Mağaza bomboş, adam gibi oyun da yok. Ancak öncelikli amacınız Office uygulamalarını kullanıp, internette gezinip, film izleyip müzik dinlemek ise, ve oyunla çok işim olmaz derseniz Windows RT güzel bir seçenek.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
lol dediğimiz oyun masa üstü oyunu , tablette nasıl oynayacaksın hem fps az atar , hemde o kadar hızlı internet bağlantısı olmaz açamazsın :D (oyunu tablete yükleyemezsin bile)

Rookie66

Rookie66

Üye
cs yi çalıştırır :D

Üst Alt