mağaza deil setupla oyun yüklemekten bahsediyorum videosunda izledim w8 pc bin aynısı ufak ayrıntılar dışında .klavye Mouse filan da takılıyolol u geçtim internetteki herhangi Bi oyun setupla yukleniyorsa bile mükemmel .yüklenmiyorsa bile .şekli yeter agsbsj
![]()
Yüklenmiyor yani 
Tablet almayı ben de düşünüyorum ama Lenovo ile bunun arasında bir seçim yapacağımTuholsun zaten tablet alıcaktım android ios alcağıma bunu alırım :F çok hoş ya
![]()

Tablet almayı ben de düşünüyorum ama Lenovo ile bunun arasında bir seçim yapacağım![]()
Tablette android ve ios düşünmüyorum, zaten telefonum bunlardan biri olacak. Ayrıca 8.1'in dokunmatik işlevleri çok güzel.4.5 de oynanır ya
5 dakikalık Bi videosu var izle derim çok işlevsel Bi tablet ama bunu almıcaksan kesinlikle ipad derim ios 7 büyük ekranda çok iyi duruyor

Tablette android ve ios düşünmüyorum, zaten telefonum bunlardan biri olacak. Ayrıca 8.1'in dokunmatik işlevleri çok güzel.![]()

Tablette android ve ios düşünmüyorum, zaten telefonum bunlardan biri olacak. Ayrıca 8.1'in dokunmatik işlevleri çok güzel.![]()