papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Çok merak ediyorsanız verin iki bin lira alın bir tane merakınız giderilmiş olur.Bir cihaza bu kadar para verdikten sonra Whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalardan doğru düzgün faydalanamamak, hatta push bildirimi alamamak nasıl bir duygu merak ediyorum.
Ben cidden 2000+ lira verseydim bu cihaza çok üzülürdüm en önemli sosyal platform uygulamalarında nasıl çuvalladığını görünce.
Aylık maaş fiyatlarımız 5000bin tl olursa alacağız :Çok merak ediyorsanız verin iki bin lira alın bir tane merakınız giderilmiş olur.
Çok merak ediyorsanız verin iki bin lira alın bir tane merakınız giderilmiş olur.
Sen hangi telefonu kullanıyorsun kardeşim :Teklifiniz için teşekkürler.
Oda arkadaşımın elinde çıktığında 1500 lira verilip alınmış bir tane Lumia 920 var. Onun rezilliği ikimize de yetiyor şimdilik.
Sen hangi telefonu kullanıyorsun kardeşim :) : )
tmmGalaxy S3.
Ne mutlu size o zaman. Hem SGS3'ünüzle mutlu mesut yaşıyorsunuz hem de Windows Phone kategorisindeki insanların dertlerine ortak oluyorsunuzTeklifiniz için teşekkürler.
Oda arkadaşımın elinde çıktığında 1500 lira verilip alınmış bir tane Lumia 920 var. Onun rezilliği ikimize de yetiyor şimdilik.
Bir cihaza bu kadar para verdikten sonra Whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalardan doğru düzgün faydalanamamak, hatta push bildirimi alamamak nasıl bir duygu merak ediyorum.
Ben cidden 2000+ lira verseydim bu cihaza çok üzülürdüm en önemli sosyal platform uygulamalarında nasıl çuvalladığını görünce.
cihaza 2000 Tl vermedim vede 2000 Tl verip alanlarda hata yapmış değiller tabiki .Cihaz tam anlamıyla bana hitap ediyor.Gerek şarjı ve gerek kamerası ben bu iki kriteri arıyorum.L1520 bu anlamda isteklerimi karşılıyor.Navigasyon devi bir cihaz daha hafta sonu bulamadığım mekanı şıp diye buldu.Şarjı hızlı doluyormuş diğer 1520 lere göre buda sevindirici bi olay
Lumia 1520 aslında ekran boyutu hariç günümüz şartlarına göre ideal bir telefon. 32GB dahili hafıza,MicroSD desteği,QSD 800,2GB Ram,3400 mah batarya,20MP kamera,4G LTE desteği,1080p ekran her şeyiyle tam bir amiral gemi. Ekran boyutu da kişiden kişiye değişir tabi ki ama telefon ciddi anlamda donanımlı bir telefon. Tasarım olarak da bu boyutta bir ekran ve bataryaya göre olabileceğinin en iyisi bence.
Abi biraz haksızlık yapmıyormusun ekran boyutu hariç demişsin tabi kişiden kişiye değişir 6 inç ekran var ama şunuda unutmayalım illa sen daha tecrübeli ve bu işi bilen biri olarak sana azda olsa sitem ediyorum ekran boyutu hakkında Note serisinde 5,7 inç ekran var yani 0,3 inç için mi bu rahatsızlık kişiden kişiye değişse de benim şahsi fikrim ekranla alakalı sorun yok note serisini kullanıp hava atanlar bu cihaza büyük diyemezler diyede eklim benim fikrim tabi herkese saygı duyuyorum
Bu arada abi cyan mı ne gelecek se gelsin artık güncelleyelim tarih yakın mı ?
Ben genel olarak konuştum. Yoksa Lumia 1520 ya da Note3 çok büyük demedim. Ama telefon kullanıcılarının genelini düşünürsek 5" üzeri cihazlar ekran büyüklüğü olarak idealden uzaklaşıyor. Bu yüzdendir ki phablet segmentindeki cihaz satışları her zaman belli rakamlarda kalmıştır. Yani bir 5" lik amiral gemi kadar asla satamazlar. Yoksa Note 3 SGS4' ün altından girer üstünden çıkar bir de tur bindirir ama SGS4 daha çok satar. Bunun sebebi de yetenekleri,tasarımı veya gücü değil ideale yakın ekran boyutudur.Abi biraz haksızlık yapmıyormusun ekran boyutu hariç demişsin tabi kişiden kişiye değişir 6 inç ekran var ama şunuda unutmayalım illa sen daha tecrübeli ve bu işi bilen biri olarak sana azda olsa sitem ediyorum ekran boyutu hakkında Note serisinde 5,7 inç ekran var yani 0,3 inç için mi bu rahatsızlık kişiden kişiye değişse de benim şahsi fikrim ekranla alakalı sorun yok note serisini kullanıp hava atanlar bu cihaza büyük diyemezler diyede eklim benim fikrim tabi herkese saygı duyuyorum
Bu arada abi cyan mı ne gelecek se gelsin artık güncelleyelim tarih yakın mı ?
Kesinlikle çok daha iyi.1020ye Göre Sanki Ekranı Daha İyi Gibi?
Renk Sıcakliğini Filan AçsakKesinlikle çok daha iyi.
Renk profillerinden sıcaklığı arttır altına bir de Soba yak aradaki 312 piksellik çözünürlük farkını kapatırsın belkiRenk Sıcakliğini Filan Açsak
Ohh MissRenk profillerinden sıcaklığı arttır altına bir de Soba yak aradaki 312 piksellik çözünürlük farkını kapatırsın belki
nasıl tam olarak anlamadım müzik dinlerken kulaklıktaki sesmi azaldı ?Arkadaşlar yakın zamanda gelen ses güncellemesinden kaynaklı sanırım ama benim 1520de kulaklığa gelen ses hissedilir derecede azaldı. Sizde de aynı sorun var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?