Güncelleme yaptıktan sonra sıfırlamıştım zaten ama şimdi bir suru de uygulama var sıfırlamaya üşeniyorum bide kesin duzelecekmi belli de değil biraz dursun bakalım
O zaman özelden adres bilgilerimi göndereyim ben sana bing müzik arama uygulaması olduğunu bilmiyordum valla bunu da öğrendiğim iyi oldu shazam yada soundhound kullanıyordum
O zaman özelden adres bilgilerimi göndereyim ben sana bing müzik arama uygulaması olduğunu bilmiyordum valla bunu da öğrendiğim iyi oldu shazam yada soundhound kullanıyordum
beyler 1520'nin şarjı tamamen bittikten sonra şarja taktığınızda ne kadar sürede full şarj oluyor bilgisi olan varmı benim 2 saati biraz geçiyor full şarj olması
beyler 1520'nin şarjı tamamen bittikten sonra şarja taktığınızda ne kadar sürede fu ll şarj oluyor bilgisi olan varmı benim 2 saati biraz geçiyor fu ll şarj olması
Bir cihaza bu kadar para verdikten sonra Whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalardan doğru düzgün faydalanamamak, hatta push bildirimi alamamak nasıl bir duygu merak ediyorum.
Ben cidden 2000+ lira verseydim bu cihaza çok üzülürdüm en önemli sosyal platform uygulamalarında nasıl çuvalladığını görünce.
Şöyle bir şeye ihtiyacım var. Telefon görüşmesi yapılırken, bir tuşa basayım ve görüşmeyi o andan itibaren kaydetsin. Ama uzun süreli kayıt da yapabilsin. Yani mesela günde 20-30 kişiyle 5-10 ar dakikalık görüşme yapsam, hepsini konuşma esnasında tek tuşa basarak bellek kartına kaydedebileyim. İstediğim zaman kayıtları dinleyip, silebileyim