Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

ben 6 aydır kullanıyorum 1 tane çizik yok kılıf ve film çok gereksiz

Görmeden bir şey diyemeyiz belki kılcal çizik vardır.
şimdi dikkatlice ışığa doğru baktım 2 tane var ama normal de gözükmüyo,çok dikkatlice bakman lazım benim fikrim yine aynı kılıf bi kere cihazın tasarımını öldürüyo,çocuk ta değiliz zaten telefonu 50 kere düşürelim ekran da zaten çizilmeye karşı dayanıklı yani dikkat ettikten sonra "görünür"şekilde çizilmez diye düşünüyorum

dakamon

Üye
BEn kılıftan çok filmin kesinlikle takılması taraftarıyım şu an benim filmde bir sürü çizik var. O film olmasaydı şimdi ekran çizikti

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:

bir bakayım ben yapamam belki demiştim yapanı da görmedim şimdiye kadar hiç film de takmadım belki netten yapanlara bakarım video varsa
bir başka sorum var benim sana sabah baktım ilk şarjdan çıkartır çıkartmaz 1 Gün 6 Saat diyor burada 2,3 günden bahsediliyordu şaırdım bir terslik yoktur umarım [/URL]
[/URL]
[/URL]

Şu şarjın 2 gün gittiğine bende şaşırmıştım,hocam şimdi sen 1 gün diyince bu bataryanın 920 den farkı yok o zaman yada senin telefonda Bi sorun var ?

m542tf

Üye
O tahmini zamana aldanma tutmuyor 18 saat yazıyor bende 36 saatte bitiyor.

dakamon

Üye
İlk bir hafta pili zorla ve telefon komple kapansın oyle tam şarj et. Hep böyle yapmaya dikkat et ilk haftadan sonra normal kullanıma geçebilirsin haftada bir de tam bitirip şarjı öyle şarj etmeye dikkat et

Sonuçları bende merak ediyorum bakalım şarj kaç saat gidiyor ?

O halde bekleyip görelim birde uygulamadan nasıl alıntı yapılıyor

Bay H

Üye
O halde bekleyip görelim birde uygulamadan nasıl alıntı yapılıyor

Alıntı yapacağınız mesajın üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden "alıntı yap"ı seçin bu kadar