Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Bugün bir mağaza da denk geldi çok ama çok güzel bir cihaz tek ele sığmayacak kadar dev bir ekranının olacağını tahmin etmiyordum ama gönlümü aldı alacağım inşallah

Tepkiler: sahte_suhte
pil tasarruf kapalı ekran parlaklığı orta Windows tuşları titreşim kapalı
tuşların titreşimini bende kapattım şarjı çok az bi düzeyde etkiliyo ama en çok etkileyen ekran parlaklığı,ekran parlaklığını "yüksek" olarak hiç denediniz mi şarj süresi ne kadar gidiyor ?

tuşların titreşimini bende kapattım şarjı çok az bi düzeyde etkiliyo ama en çok etkileyen ekran parlaklığı,ekran parlaklığını "yüksek" olarak hiç denediniz mi şarj süresi ne kadar gidiyor ?
ben 920 de kullanıyorum parlak olarak fark etmiyor neredeyse 10 numara telefon almışsın örn iki saat önce tak şarja kaliteli kullan onu kapa bunu kapa diye uğraşmaktan nefret ediyorum

Tepkiler: suyunsesi
ben 920 de kullanıyorum parlak olarak fark etmiyor neredeyse 10 numara telefon almışsın örn iki saat önce tak şarja kaliteli kullan onu kapa bunu kapa diye uğraşmaktan nefret ediyorum
ben 1520 almadım,1520 kullanan arkadaş şarjının 2 gün gittiğini söyledi onu soruyorum,ayrıca ekran parlaklığını ortaya alınca şarj süresi daha uzun gider

Bugün bir mağaza da denk geldi çok ama çok güzel bir cihaz tek ele sığmayacak kadar dev bir ekranının olacağını tahmin etmiyordum ama gönlümü aldı alacağım inşallah
o zaman senide bir zahmet nokia lumia kullanıcısı olarak aramızda görmek isteriz en kısa zamanda

Tepkiler: ___kaptan___
ben 1520 almadım,1520 kullanan arkadaş şarjının 2 gün gittiğini söyledi onu soruyorum,ayrıca ekran parlaklığını ortaya alınca şarj süresi daha uzun gider
İyi de bek sana kısa gider demedimki ne kızıyon alırsan ben alıcam ama kısmet olmadı
Al al güzel cihaz

Tepkiler: ___kaptan___

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben biraz yoğun kullanırım. Ve daha 20 saatin altında şarjını bitiremedim. Ekran parlaklığım otomatik, güç tasarrufu şarj azaldığında devreye giriyor. İlk aldığımda test ettim günde iki saat wifi internet bir saat oyun(asphalt 8) ve onlarca fotoğraf çekerek ikinci günün gecesinde %20'ye indi. Şu sıralar çok daha yoğun kullanıyorum 1Gün 10-15 saat aralığında değişiyor.

yoğun kullanıma rağmen 15 saat gidiyosa gerçekten çok iyi

Ali kemal abim sayesinde 1520 1320 yi görmüş bulunmaktayım ona teşekkürlerimi iletiyorum Ali abi kafede oturuyor 1 km öteden gördüm arabayla geçiyorum baktım 1520 o kadar heyecanlandım ki anlatamam araba kontrolden çıktı çektim sağa koşa koşa gittim yanına baktım ali abi bana bakıyor ben ona aldım elime harika ya gerçekten bu 1520 başarılı harika bi cihaz olmuş inceledim baktım oyun performansı hızı geçişler batarya performansı mükemmel olmuş büyük değil bence cebime rahatça sığdı ve uykularım kaçıyor 820 920 telefonlarımdan soğmuş bulunmaktayım teşekkürler ali abim

Tepkiler: papakudioflu ve m542tf

pissed26

Üye

ali kemal abi pil boyutu önemli tabi ama bu 925 mobil veri 2g devamlı açık sadece whatsapp açık, oyun internet vs. yokken akşamı görmüyor ya baştan aşağı pil tasarufu konusunda bir açıklama konusu açarmısın bizde yapmamız gerekenleri yapalım püf noktaları öğrenelim

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açmıştım bir tarihlerde ama nereye gitti bilmiyorum. Herhalde bir 40-50 sayfa geride kalmıştır

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
basemark x oyun testinde Lumia 1520 farkını ortaya koymuş

Tepkiler: PureFood, ___kaptan___, 4MaGuS ve 4 diğerleri

beats

Üye
Lumia 1520 ve Xperia Z1 Compact kamera karşılaştırması boyut olarak değil fakat donanım olarak aynı seviyede cihazlar. Lumia 1520 5MP, Xperia Z1 Compact 8MP (Sanırım çözünürlük daha fazla düşürülemiyor o yüzden) Son iki fotoğraf 20MP sayfa yüklenmesini geciktirebilir. Diğer fotoğrafların 20MP hali için tıklayın. Sonuç Lumia 1520 de daha canlı renkler ve grenler daha az.

Ve 20MP ler

Tepkiler: ___kaptan___ ve m542tf