Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Anladım telefonun girişi önemli o halde ben kabloyu da fişi de değişsem bir farkı yok

Project my screen halihazırda var mı?

Kapasutif kalem kullanan varmı iyi bir kullanım hissi veriyor mu

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kızın elinde telefon çokda büyük durmuyor

Tepkiler: The Benefit

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kızın elinde telefon çokda büyük durmuyor

hani kız da öyle ufak bir şey değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Dexter Morgan

braayn

Üye
En az 1.90 cm vardır omuzlarda geniş 1520 yakışmış bu kıza

Neden bu telefona büyük deniliyor anlamış değilim tamam büyük olabilir ama Note 3 e hiçde büyük denmiyor burada konuşulanlar dışında dün daha bir test yapan biriniz izledim telefonu kulağına koyunca pencere gibi dedi ama note 3 için bunu söylemiyorlar sadece 0,3 inç 5,7 ve 6 inç aradaki fark bu aynı diyebiliriz

dakamon

Üye
Algıda seçicilik 1520 yi her test edende şu olaylar sırasıyla oluyor önce telefonu görüyorlar kocaman görünüyor sonra eline alıyor ve elde o inceliği falan hissedince ya aslında çokta büyük değilmiş deniyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar lumia 1520 iphone5s ve xperia z2 düşük ışık fotoğraf karşılaştırması izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Yönetici tarafından düzenlendi:

skynet

Üye
Video hiç inandırıcı gelmedi

Ali abi özellikle sana bu sorum Turkcell için gelmeyecekmi bu cihaz kontratlı olarak ya Avea da bile var ayıptır bende 2200 TL yi tek seferde vermem diye bekliyorum kontratlı alıcam tabi 2200 TL kontratta 2600 2800 bulursa almam tıko para alırız o zamanYa şimdi gördüm Turkcell de 1320 çıkmış ne iştir be arkadaşım 1520 yi verme bunu ver

zaakaan

Üye
Sony'nin 5000 mAH taşınabilir şarj cihazı NL1520'de kullanılabiliyor mu?

bir şaheser yaratmış resmen nokia ya

bir alamadım şu telefonu gittiğim yerlerde olmuyor renkleri canlı görmek istiyoruz ama gerçek cihaz sadece siyah vardı renk konusunda bir sorum olacak maketlerde birebir aynımıdır renk maketle aslı fark edermi etmez ise siyahı gerçek beyaz ise maket gördüm

Ben beyazi hem maket hem de gercek gordum.. renklerde bir farklilik yoktu...