İki adminimize de ön inceleme için teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
L1320 gerçekten hoş bir cihazmış. Kafama takılan tek kısmı 5 mp kamerasının günümüz şartlarında yeterliliği. 5 yerine 8 koysalar süper olurdu.
Tasarımsal olarakta ben hala Lumia 900 ün biçimini çok seviyorum. Lumia 900 tasarımın aynısının incesini sağlam donanım ve özelliklerle yeni bir telefonda uygulasalar, MANYAK olurdu diyorum
ankara'da ankamall elektroworld'de gördüm ilk kez.. 1320 ve 1520 yan yana idi. 1320 fiyatına göre bence güzele benziyor. Ama şunu demeden kendimi alamıyorum 1520 bugüne kadar gelmiş geçmiş en güzel tasarım ve donanıma sahip cihaz.. bir ekranı var muazzam olmuş. renkler çok kaliteliydi gerçekten. umarım bize de nasip olur..
Bugün itibariyle sıkıldığım ve memnun kalmadığım android yazılımını terk edip lumia 1320 almış bulunmaktayım. ilk defa wp kullanıyorum hala kurcalama aşamasındayım. Gelen aramadaki titreşim az gibi geldi birde konuşurken gelen ses az daha fazla olsa iyimiş
İntro güzel olmuş fakat 4 ekrandada telefon incelemesi yazıp en son kameranın yanına gelip telefon incelemesi yazması sadece boşa bir beklenti olmamış mı hocam?Yani ne bileyim o ekranlarda telefonun resimleri gösterilip en sonda kameranın yanında telefon incelemesi yazabilir.Ama ellerinize sağlık güzel olmuş genede.
Telefon güzele benziyor.Artık maxicep'te telefon inceliyip video çekiyor diyebileceğiz