Öneri Nokia Lumia 1020 Vs S4

erdgnblt

Üye
Galaxy S4 = Popüler, Market yönünden çöplükte olsa uygulama sıkıntısı yok(iyide var kötüde), Android gibi berbat bir işletim sistemi var -ki her an çökcekmiş gibi hiç güven vermez, ayrıca s4 te bile telefon arada kasılmalara maruz kalır (oyunlarda özellikle arada delirtiyor). Donanım android sebebiyle iyidir, htc'nin bile windows phone'a gelince ne kadar az donanım kullandığını herkes gördü.

Lumia 1020 = Profesyonel fotoğraf makinesini rafa kaldırır, Sistem kamera dolalısıyla da olsa diğer windows phone cihazlara göre daha üstündür(en azından ram için), Oyun ve uygulamaya gelince oyunlarda popüler oyunlar tarafından sıkıntı çekmezsin. Uygulamada da ben sıkıntı çekmiyorum aldırdığım arkadaşlarım ve çevremde birçok kişide çekmiyor. AMA NEDENSE BURADA PROFİLİNDE WİNDOWS PHONE YAZMAYAN ARKADAŞLAR WİNDOWS PHONE KULLANIYORMUŞ GİBİ UYGULAMA SIKINTISI ÇEKİYORLAR.
Gereksiz 1-10 mb gibi oyunlar, çöp uygulamalar yönünden çok sıkıntı çekersin çünkü onlar kötü olduklarından ve mağazaya gözü gibi bakıldığından alınmıyor.

Not: 2 aylık S4 deneyimim oldu. Bu süre zarfında telefonu hakkıyla kullandım, neredeyse tüm özellikleri ve tam hakkıyla. Yaşamadığım telefon hakkında bu kadar net yorum yapmam.

Konu Sahibi

windows androide göre daha ön planda bence seninde söyledigin gibİ

Pikkaccu

Üye
wp8 kırılsa hemen alırım her hangi bir uygulamaya para vermek istemiyorum

S3 kullanıcısı olarak bir sonraki telefonum wp yada ios olacak androidde önce sistemi stabil hale getirsinler yoksa bir kamyon çekirdek de olsa yine kasmaya devam edecek ki s3 ile tecrübelerim sabittir.

furkey

Üye
s4 den her telefon üstündür bu kadar dandik bir telefon görmedim Millet nasıl alıyor o s4 ü anlamış değilim. Trend olunca insanlar sürü psikolojisine giriyor heralde

Konu Sahibi
s4 den her telefon üstündür bu kadar dandik bir telefon görmedim Millet nasıl alıyor o s4 ü anlamış değilim. Trend olunca insanlar sürü psikolojisine giriyor heralde

Sürüde bir koyun uçurumdan atlar diğerleri peşine