Öneri Nokia Lumia 1020 Vs S4

Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 Vs S4
Lumia genel özellik olsun donanım olsun daha üstün gibi geldi bana. Sizin fikirleriniz nedir?

Anil-D

Üye
s4 superdir

- - - Eklendi - - -

s4 superdir

Konu Sahibi
nokia nın sitesinden lumia 1020 yi incele bi. 41 mp kamerada eklenmiş pro kamera var.

s4 tercih ederim ve kamera hariç s4 her yönden üstün

UpOneTR

Üye
nokiada oyun sıkıntısı olmasa uygulama bakımından

Konu Sahibi
windows işletim sistemi var biraz geçde olsa uygulamalar ekleniyor bence yakında düzene girer. + xbox var drect 11 yüklü 2gb ram 32 gb hafıza kablosuz şarj

UpOneTR

Üye
windows işletim sistemi var biraz geçde olsa uygulamalar ekleniyor bence yakında düzene girer. + xbox var drect 11 yüklü 2gb ram 32 gb hafıza kablosuz şarj

yakında işte xboxda çoğu paralı
wp ye geçmeye daha çok var ya

Konu Sahibi
daha yeni duyuru yapıldı o cepheden oyunların büyük çogunlugu ücretsiz olacak.

Anil-D

Üye
s4 tede kamera var kablosuz sarj aletide var

Konu Sahibi
41 mp mi kamera

- - - Eklendi - - -

yoksa 41/5 mi

Anil-D

Üye
13 mp kamera arka önde 2 4 degisiyor pro oyun sıkıntısıda yok

Konu Sahibi
alt konularda vardı örnek olarak s3 vs lumia 720. Ses kayıt video kayıt olarak lumia açık ara önde. Bunla ilgili araştırma yapta gel + 1020 nin kamerası 720 ninkinin 5 katı

ANIL

Admin
Donanım konusunda S4 üstün tabi. 1020 kamera konusunda iyi olabilir ama S4'ün kamerası günümüz için oldukça iyi

Konu Sahibi
2sini al eline tüm özellikleri sırasıyla dene. S4 android olmasa çöp

Kerim.

Üye
S4 nerde 1020 nerde..

nokia lumia 1020 daha turkiye'ye gelmedi gelsin ondan sonra karar vermek lazim

Lumia 1020 kamera konusunda tekdir s4 yanına yaklasamaz ram ve hafizalari aynı s4 daha hizli islemci var ama android sistem cok ağır bu yuzden yuksek guc istiyo lumia wp8 cok guc istemiyo ve rahat

Tepkiler: -Börteçine-
    Konu Sahibi
işletim sistemi aynı olsa lumia alır bence

2 cihazda üstün özeliklere sahip ama s4 daha popiler tlf oyun ve uygulama konusunda sıkıntısız art kişileştirilebiliyor ... sırf kamera için olsun diyorsan nokia 1020 ama sıkılmak istemem diyorsan s4