Nokia L820 Windows Xpye tanıtmak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia L820 Windows Xpye tanıtmak.
Nokia Lumia 820 cihazımı Zune kurduğum halde tanıtamıyorum. Acaba driver olarak kurmam gereken bir setup var mı bakındım lakin bulamadım.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bilgisayarim > Yonet > Aygitlar ..
Burdan Once Bak Bakalim Telefonunu Goruyor Mu .. Yada Bilinmeyen Cihaz Adinda Birsey Var Mi .?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Bilinmeyen cihaz olarak görünüyor lakin driveri kuramıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Driver'ı kuramıyor evet. xp,vista,7,8 fark etmiyor. Cihazı bağlayınca Bilgisayar>C,D sürücülerinin olduğu yerde Lumia 820 ya da Windows Phone yazar. Oradan cihazın içini görüp işlem yapabilirsin. Ya da Windows Phone PC uygulamasını indirmen lazım alternatif olarak.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz şekilde telefon için görüyorum lakin zune ile bağladığımda cihazı bağlı görmem gerekmiyor mu ?
İtunes misali ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Dediğiniz şekilde telefon için görüyorum lakin zune ile bağladığımda cihazı bağlı görmem gerekmiyor mu ?
İtunes misali ?

zune wp8 cihazlari gormez. Wp8'ler icin windowsstore'dan wpapp uygulamasini yuklemen gerekiyor.

Lumiance

Lumiance

Üye
Galiba WP8'de Zune desteği yoktu bildiğim kadarıyla.

PureFood

PureFood

Üye
Nokia Suite ile Zune görmüyor evet. Şu zune ne hiç bilmiyorum kullanmadım :D Nokia Suite görse iyi olcak da ondan önce bilgisayarın sürücüyü yüklemesi lazım o sorun ne zaman düzelecek acaba :hmmm

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suite care yide kurdum ama driver olarak kurulumu olmadığı için oda görmedi maalesef :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt