.eRCaN.
Üye
iyi de sanane kardeş, adamın işi gücü yoktur parası çoktur başka da hobisi yoktur güncelleme bekliyordur. size ne yani
okitox çok saçma konuştuğunun farkında mısın ? Bir belle için bütün forum kirlendi ya yuh artık . Alt tarafı dandik bir güncelleme telefon aynı telefon bir şey değişmiyor sadece annaya biraz süs katmışlar .
ya allah aşkına şu forumlarda konu kirliliği muhabbetini bi bırakın artık. neyi kirlenecek forumun, o kadar konu açılsa nolacak yani 2 konuya fazladan girersin en fazla, ölür müsün? girme kardeşim o zaman her konuya atlamana gerek yok yani. konu kirliliği oluşuyorsa bu moderatörlerin hatasıdır. açıp bakıp silmeleri veya çöpe taşımaları gerekir konuyu.
bırak millet açsın dursun. senin bu açtığın konu da bana göre kirlilik hadi bakalım şimdi nolacak. boşver bunları bırak herkes bildiği gibi yapsın... salla gitsin. ne takıyosun o kadar buna dur demeli falan diye... başka şeylere dur de.
yaklaşık 8 aydır belle kullanıyorum. hevesim kaçtı
Biz tepkimizi konu açarak belirtmiyoruz kardeşim kirlilik olmaz merak etme sen .
Kirlilik ne demek bilmiyorsun sanırım bilsen böyle konuşmazdın .
Bu arada bu forumdaki kirlilik :
Belle hakında çıkan bir haberin hakkında 2-3 konu açılıyor .
Her Belle haberinde bu oluyor yetmedi mi artık ?
Bir haber bir kez yayınlanır ama bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor , vazgeçin artık bundan .
Biz tepkimizi konu açarak belirtmiyoruz kardeşim kirlilik olmaz merak etme sen .
Kirlilik ne demek bilmiyorsun sanırım bilsen böyle konuşmazdın .
Bu arada bu forumdaki kirlilik :
Belle hakında çıkan bir haberin hakkında 2-3 konu açılıyor .
Her Belle haberinde bu oluyor yetmedi mi artık ?
Bir haber bir kez yayınlanır ama bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor , vazgeçin artık bundan .
Hatanı anladın dağıt sen konuyu kardeşim . Devam et böyle . böyle devam edersen geleceğin çok parlak . Bu arada haklısın her yere lüzumsuzca atlıyordum fakat Allah ' a şükür hatamı anladım aynı şeyi yapmıyorum fakat sen ders alacağa benzemiyorsun .
İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?