Nokia jelatini!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
Nokia jelatini!
arkadaşlar nokia telimin jelatini çıktı.acaba ekran jelatini satılıyo mu? Cevaplarınızı bekliyorum

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadşım çıksa bişi olmaz:D

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
çkmasının daa ii olduunu duydm, ekrann fazla ısnmasına sbep oluomuş çnkü jelatn..

Salihyet

Salihyet

Üye
Mumyalamaya gerek yok telefonu rahat rahat kullanın, tadını çıkara çıkara :) Yavaşladığı zaman sigara söndürün üstünde :ehe çizin ara sıra, bu kadar kasmayın..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Mumyalamaya gerek yok telefonu rahat rahat kullanın, tadını çıkara çıkara :) Yavaşladığı zaman sigara söndürün üstünde :ehe çizin ara sıra, bu kadar kasmayın..
hatta canın sıkılırsa top niyetine tekmede atabilirsiniz:ehe

trust-cloud

trust-cloud

Üye
abartmısın ya kımden duymussan yok ole bişe yada malın okadar degerlı olmasın sonuçta çıkıcak ne yaparsan yap yenı jelatinde alsan 1 hafta sonra gene çıkıcak ıllada alcam diosan marketlerde serastreç satıyolar al ondan bi kere omur boyu yeter sana :D:D:D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
ehuehehe:D alemsin trust-cloud

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekran çizilmesin satarken sorun cıkarmasın diye istiyom jelatini. Biriniz de soruma cevap vermemişsiniz

Salihyet

Salihyet

Üye
Çizilmemesi için yeni bir jelatin almanız gerekiyor, her telefoncuda mevcut :oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
9 aydır jelatinle kulllnıyorum arkadaşlarım üstünde jelatin olduğunu farketmiyorlar diyorlar ki camı çok çizilmiş bende diyorum o jelatin dikkatlice bakıyolar jelatin hala üzarinde:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
telefonun ekranının çizilmesini istemiyorsan koruyucu jelatinler var telefonculara sor bulamazsan,

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
telefonu ben jelatinle kullancam buğulu buğulu alacak adam cam gibi kullanacak yok böyle bişey yaaa.herşeyin tadını kendin çıkar dostum başkası için yıpratma kendini:oke:

volkiew

volkiew

Üye
Ne konu yaratmissn

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:hehe:

Da®kness

Da®kness

Üye
:kop2: Konuyu hortlatmak istemezdim ancak bende de böyle bir saplantı olmuştu. N70'in jelatini çıktığında çok moralim bozulmuştu. Yerine koli bandı yapıştırıyordum. :D Şimdi düşünüyorum da boşuna kasmısım kendimi. Nasıl olsa bir gün çıkacak. Yinede yeni bir telefon aldığımızda bir müddet jelatini çıkartmadan kullanmak güzel birşey. :oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım çıksın sıkma canını gerek yok almaya :D

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Ekran koruyucular var telefonlar için gitigidiyordan yada sahibinden.com dan telefonuna uygun bulabilirsin.

aeim

Üye
Telinin modeline bağlı jelatin bulup bulamayacağın .
Bulamazsan koli bandı kullan ömür boyu kalıcı çözüm :D KEndiliinden çıkmıyor da :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aman jelatıni bnde 1 ay sonra cıkardım lelatınsız daha iyi :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...