Nokia Image Exchange v1.02 (11) TÜRKÇE S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Image Exchange v1.02 (11) TÜRKÇE S60v3

Nokia Image Exchange deneysel bir görüntüleme hizmet tarama ve eğlenceli ve kolay görüntü paylaşım yapmaktır. Bir mobil resim galerisi uygulamanın sorunsuz entegrasyon ve buna karşılık gelen bir web hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Nokia Image Exchange cep telefonunun olanakları ile etkin araştırıyor her zaman veri bağlantısı ve sosyal ağ için bir temel olarak mevcut iletişim bilgileri kullanır.



A Hızlı Galeri

Nokia Image Exchange Nokia S60 cihazları büyük bir çeşitlilik için hızlı bir bağımsız görüntü galerisi. bir zaman çizelgesi üzerinde İnsanlar görüntüler, favori çekim işareti ve resimlerle yağsız bir tablo çabuk. Desteklenen cihazlar üzerinde, görüntü de otomatik olarak ekranın yönünü döndürmek.



Sıkı Hizmet Entegrasyon

ağ kullanımı etkinse, Nokia Image Exchange istemcisi otomatik olarak kayıt sürecinin bir parçası olarak özel bir hizmet hesabı oluşturur. Resim seçici hizmet veya müşteriye hizmet etmek sizin için toplama yedekleme çaresine bakabilirim uploadeded olabilir.

Görüntüler yayınlanabilir ve arkadaşlarınıza anında paylaştı. Ayrıca Nokia Image Exchange kullanan Kişisel rehber kişileri otomatik olarak tanınır ve böylece gerek yok hizmet için ayrı bir kişi listesi tutmaktır.

Web sitesi bir bilgisayar resimleri görüntülemek için

Web arayüzü sadece taramak için izin verir sizin ve diğer kullanıcıların görüntüleri ama yenilerini yüklemek için. Yüklenen resimler otomatik olarak cep de aktarılır.

Tüm resimlerin Web hesap saklanır olarak, PC, Mac veya Linux için Web sitesi üzerinden indirmek için ücretsizdir.

Ne bağlı, Nokia Image Exchange mobil telefon ile hizmet arasında veri trafiği oluşturur. Trafik maliyetleri şebeke operatörünüze ve veri planına bağlıdır.

Nokia Image Exchange Nokia cep telefonları için bir deney görüntüleme servisidir. Sanki çıkartılacaktır rahat ve zahmetsiz mümkün.

Image Exchange ile arkadaşlarınızla görüntüleri paylaşabilirsiniz. Ayrıca, bir PC veya indirilen üzerinde görüntülenecek resimlerinizi kolayca web arayüzünde kullanılabilir duruma getirir.

Uyarı: Nokia Image Exchange Nokia Araştırma Merkezi tarafından deneysel bir araştırma projesidir. benzer bir mainstream Nokia servis için Ovi Share göz atın.

Nokia Image Exchange web servisi * Web servisi Firefox, Safari ve Internet Explorer 7 ile test edilmiştir. Google Chrome ve Opera 9 iş gibi görünüyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TatCeL, mikado01, derbeder25 ve 4 diğerleri


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 
mikado01

mikado01

Üye
tşk ederim arkadaşımm çok işime yaradııı ....çok thanks

--------------- Ekleme ---------------

olmadı güncelleştirme hatası diyooo
 
full force

full force

Üye
çalışmıyor bu dahili bileşen diyor ?? :(
 
volkan3636

volkan3636

Üye
olmadı güncelleştirme hatası diyor arkadasım güncel olan varsa sölerse sevinirim
 

hello333

Üye
E71 sertifika hatası verdi ne yapa bilirimmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt