kullanıcıadları
Üye
bende diyorumki boş laf atıyosunuz . wp8 deki tarayıı nasılolucak kaç kere wp8 kullandın acaba .cihazlar türkiyeye gelir görürüz. şuan nexusun tarayıcıda kral olduğunu değiştirmez bu dediklerin.
işletim sistemi demek günümüzde uygulama demek oyun demek zatenhenüz uzay çağı gelmiş değil diğer telefonlar için. Ne zaman katlanabilir veya hologramli telefon çıkarsa o zaman işler değişir senin dediğin cep telefonlarında uzay çağına girilir. Senin kastettigin şey tamamen işletim sistemi ve o işletim sistemindeki oyun uygulama vs üzerine kurulu.
henüz uzay çağı gelmiş değil diğer telefonlar için. Ne zaman katlanabilir veya hologramli telefon çıkarsa o zaman işler değişir senin dediğin cep telefonlarında uzay çağına girilir. Senin kastettigin şey tamamen işletim sistemi ve o işletim sistemindeki oyun uygulama vs üzerine kurulu.
işletim sistemi demek günümüzde uygulama demek oyun demek zaten
sen iphoneu neden aldın o zaman ? benim takıldığım nokta olucak yapıcak çıkıcak gelicek . siz resmen bu terimler üzerinde yaşıyonuz.bi gelsin bi incelensin o zaman görelim ie10 derken senin şuan google chrome kullanma ihtimalin %99 googleın da bu tarayıcıyı androide ürettiğini ve bu taryıcının zamanla ne hal alıcağını yaşın büyükse benden daha iyi tahmin etmen gerekir
Çünkü işletim sisteminden tek beklentisi oyun ve uygulama.Bunuda ben yaşına bağlıyorum.
n9 dayımda var meego ya sözüm yok güzel sistem ama oyun uygulama 0000 . ben telefonu açtığımda uygulama isterim ve emin olun herkes öyle. bu yüzden android ve ios marketlerinden dolayı tepede kapışıyo. sistem olarak bakarsak bence meegodan kralı yok
keşke bir lumia900 de people hub kullanma imkanın olsaydı ya da bir n9 da rss ekranı.
sen iphoneu neden aldın o zaman ? benim takıldığım nokta olucak yapıcak çıkıcak gelicek . siz resmen bu terimler üzerinde yaşıyonuz.bi gelsin bi incelensin o zaman görelim ie10 derken senin şuan google chrome kullanma ihtimalin %99 googleın da bu tarayıcıyı androide ürettiğini ve bu taryıcının zamanla ne hal alıcağını yaşın büyükse benden daha iyi tahmin etmen gerekir
n9 dayımda var meego ya sözüm yok güzel sistem ama oyun uygulama 0000 . ben telefonu açtığımda uygulama isterim ve emin olun herkes öyle. bu yüzden android ve ios marketlerinden dolayı tepede kapışıyo. sistem olarak bakarsak bence meegodan kralı yok
orjinal hali uygulama sıkıntısının dibine vurmuş durumda.
ihtimal değil bunlar wp8 sdk da yayınlanan denenen şeyler
- - - Eklendi - - -
ne uygulaması lazım meego da bulamadığın ne var de bakalım?
orjinal hali uygulama sıkıntısının dibine vurmuş durumda.
kanıtlı olarak google chrome daha güvenli ve daha hızlı. örenğin nobrain.dk firefox kullanmıyom o siteden beri
Google Chrome kullanmıyorum.Ayrıca Android kaç senede daha anca tarayıcı problemini giderdi masaüstü tarayıcı getirmek ne kadar büyük bir adım istiyor henüz farkında değilsin sanırım.Öncelikle kodların W8 ile aynı dilden yazılması lazım yani WP8 ile gelen entegrasyon lazım.Bunun içinde Google'ın kendi bilgisayar sistemi lazım.Mesela IOS ile Mac entegrasyonu olabilir ama Google ne ile entegrasyon yapacak.Ayrıca Mozilla v.b tarayıcıların bilgisayar sürümünün ve bir çok basit uygulamanın ve hatta eski oyunların geleceği kesin Wp'ye ama bir Google bunu yapamaz.Wp'nin avantajı bu işte arkasında koskaca Microsoft ve Microsoft'un elinde ise lider olduğu bir bilgisayar sektörü var.Benim Iphone alma olayım ise apayrı.Sebebi deli gibi oyun oynamak değil yani.Ayrıca iyi bilgisayarlarda her zaman Mozilla daha iyidir bunu söyleyeyim
yahu kardeşim arayıp bulamadığın uygulamayı söyle bakalom var mı yok mu
Google Chrome kullanmıyorum.Ayrıca Android kaç senede daha anca tarayıcı problemini giderdi masaüstü tarayıcı getirmek ne kadar büyük bir adım istiyor henüz farkında değilsin sanırım.Öncelikle kodların W8 ile aynı dilden yazılması lazım yani WP8 ile gelen entegrasyon lazım.Bunun içinde Google'ın kendi bilgisayar sistemi lazım.Mesela IOS ile Mac entegrasyonu olabilir ama Google ne ile entegrasyon yapacak.Ayrıca Mozilla v.b tarayıcıların bilgisayar sürümünün ve bir çok basit uygulamanın ve hatta eski oyunların geleceği kesin Wp'ye ama bir Google bunu yapamaz.Wp'nin avantajı bu işte arkasında koskaca Microsoft ve Microsoft'un elinde ise lider olduğu bir bilgisayar sektörü var.Benim Iphone alma olayım ise apayrı.Sebebi deli gibi oyun oynamak değil yani.Ayrıca iyi bilgisayarlarda her zaman Mozilla daha iyidir bunu söyleyeyim
kanıtlı olarak google chrome daha güvenli ve daha hızlı. örenğin nobrain.dk firefox kullanmıyom o siteden beri
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
ie=google chrome downloader
O zaman en güvenlisi IE onu neden kullanmıyorsun.Mobil sektörde olduğu gibi en çok eklenti Mozilla'da onu kullanman gerekirdi mantık olarak.Ayrıca IE10'u az biraz araştırdım gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar bir de güvenli.
ihtimal değil bunlar wp8 sdk da yayınlanan denenen şeyler
- - - Eklendi - - -
ne uygulaması lazım meego da bulamadığın ne var de bakalım?
çinli uygulamaları indirme yeter güvenlikten kastım farklı ,telefondan faceyimi çalcaklar, inci hesabını mı
güvenliliği savunan birinin veri kopyalayıp marketi virüs tarlası olan android kullanması da güzellik. İnstagram da N9 a gelecek yakında haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?