Nokia hem uygun fiyat hemde özellikli telefon önerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Nokia hem uygun fiyat hemde özellikli telefon önerirmisiniz ?
Arkadaşlar maxicep.com a yeni üye oldum yanlış yere konu açmış olabilirm Kusurabakmayın

Nokia Şu özelliklere uygun telefon istiyorum ama bulamadım bana bi kaç telefon önerebilirmisiniz ?? Samsung da olablir

300-400TL arası
dokunmatik ekran
Tv izlenebilir özellik
telefonu cevirince ekranında dönmesi :D :D

şimdiden teşşekürler

crazyerdem

Üye
Tv izlenebilir özelliğini zor bulabilirsin ama kendinde indirebilirsin
Önerim nokia c3 qwerty klavye,wireless'i en önemli özellikleri fiyat 350 araştırırsan daha çok özellik bulabilirsin :oke:

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim de qwerty klavye kulanamıyorum :S tv izlenebir derken radyo gibi değil bi arkadaşda nokiya c4-03 var dokunmatık nokia.mobi sitesinde kanal d star tv gibi tv leri indiriyo ve izliyor

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler ama qwerty klavye kulanamıyorum :S

tv dedğim telefondaki radyo özelliği gibi değil mesela kanal d yi indirceksin öyle izliceksin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Nokianın tv li telefonu yok. Gördüysende gördüğün çin malı. öyle tv li olarak samsungta var. samsung star olması lazım ama napcan tv yi. Bnce düzgün bi telefon al bide hattından mobil tv yap. Çekme sorununda olmaz.

tempestshine

tempestshine

Üye
Nokianın tv li telefonu yok. Gördüysende gördüğün çin malı. öyle tv li olarak samsungta var. samsung star olması lazım ama napcan tv yi. Bnce düzgün bi telefon al bide hattından mobil tv yap. Çekme sorununda olmaz.

+1 :good:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
teşşekkürler ama qwerty klavye kulanamıyorum :S

tv dedğim telefondaki radyo özelliği gibi değil mesela kanal d yi indirceksin öyle izliceksin

o zaman iphone. Androidde varmı bilmiyorum hiç araştırmadım.

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Tv derken mobil tv yi kassediyrm ztn

mobil tv uyumlu ucuz dokunmatik telefon lazım

yardımlarınız için teşşekrler

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
ya 95 kişi bakmış cevap yokmu :S

ronaldo368

ronaldo368

Üye
kardeşim nokia c6-01 al hem fiyatı 450-500 tl hemde hd oyun oynarsın hemde senin istediğin özelliklerin kat kat fazlası var . bende ıphone almayı düşünüyorum paramda var ıphone 5 çıksın ıphone 4sle karşılaştırıp alıcam.

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e baktım da büççe aşıyo baba parası yediğimiz için ;) bana 350 arası bişey lazım :S

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
tabi ki c5-03

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e baktımda kerdeş büççeyi aşıyor baba parası yedğimiz için ;) bana 300-350 arası lazım :S

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
c5-03 iyi ama ama rezistif oldugu için dokunmatigi işkence c6-01 in 2. elini temiz bulup alabilirsin

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
haliscik doğru diyosunda 2. el pek istemiyorum genelde bozuk telefonu tamir ettirp 2. el olarak satıyorlar temizinide nerden bulıcam :S

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya temizini bulman tabi zor biraz ama bazıları alıyor uygulama sıkıntısı yuzünden androide geciyor onu satıyor ya da acil paraya ihtiyacı olanlar fln kutulu şekilde satıyorlar garantili fln düşürürsen iyi olur

pRime.

pRime.

Üye
C5-03

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
tm kardşm ben bi c6 yı bakam

tempestshine

tempestshine

Üye
C5-03'ün ekranı rezistif olunca dokunmatiği gerçekten çok zor kullanılıyor.C6-01 2.el fiyatı 400 TL ile 450 TL arası.350 TL'ye bulmak çok zor.
Gerçi ben 1000 TL'lik N8'i 750 TL'ye almıştım.Üstelik sıfır ..

ParduSS

ParduSS

Üye
slm. 50-60 tl ekle t20 al c5-03 den iyidir
y

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt