[ENGİN] Üye SilentOne' Alıntı: aman duyarsa duysunlarda işte android in arkasında google varken bizde aramatorunu hep google yaparsak işimiz zor Genişletmek için tıkla ... nokiada microsoftla anlaştı onlarda microsoft ürünleri kullanmasın diyemeyiz organize işler.
SilentOne' Alıntı: aman duyarsa duysunlarda işte android in arkasında google varken bizde aramatorunu hep google yaparsak işimiz zor Genişletmek için tıkla ... nokiada microsoftla anlaştı onlarda microsoft ürünleri kullanmasın diyemeyiz organize işler.
alp047 Üye aziztopcu' Alıntı: arkaşaım bu c nin içindekiler nedir ne yapmalıyız açıklarmısın pek anlamadım kusura bakma Genişletmek için tıkla ... net paketinde sıkıntı olanlar veya haritaların sis halini bulmak isteyenler için söylemiştim c privatenin içinde kurulmamış hali var alıp kendine saklayabilirsin formattan sonra veya yzılım güncelleme sonrası kurman için
aziztopcu' Alıntı: arkaşaım bu c nin içindekiler nedir ne yapmalıyız açıklarmısın pek anlamadım kusura bakma Genişletmek için tıkla ... net paketinde sıkıntı olanlar veya haritaların sis halini bulmak isteyenler için söylemiştim c privatenin içinde kurulmamış hali var alıp kendine saklayabilirsin formattan sonra veya yzılım güncelleme sonrası kurman için