Nokia Haritalar Suit 2.0 Güncellemesi v3.9(4) - 03.04.2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Haritalar Suit 2.0 Güncellemesi v3.9(4) - 03.04.2012
N8-00 Yazılım Güncellemelerinde bu görünüyo ve şu an güncelliyorum arkadaşlar...

Tepkiler: MrCommanDTr ve Sensation

cihan628

Üye
aynen kardeş bende güncelliom

mustyaky

Üye

sadece toplu taşıma uygulamas geldi + olarak. Ama içinde türkiye yok tabiki.

---------- Eklendi @ 17:31:25 ---------- Yazıldı @ 17:29:15 ----------

bazı düzeltmeler var galiba yükleyinde bi bakın isterseniz.

Bende güncelliyorum bitince haber veririm teşekkürler .

iyi oldu bu yüklerim bende şimdi. darısı FP1'in başına

arslanla

Üye
toplu taşıma geldi.Ama indirelecek öğe varmış

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yüklüyorum bilgilendirme için

bu binlarıda 3D boyutlu gösterse igo 8 gibi tam süper olacaktı kısmet başka güncellemeye bunada şükür çoğu navigasyon programına 5 çeker

_ardaa

Üye
Bu bizim daha önce yüklediğimizden farklı mı bende suit'te gözükmedi güncelleme

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu bizim daha önce yüklediğimizden farklı mı bende suit'te gözükmedi güncelleme
Farklı üstadım Toplu Taşıma geldi henüz İstanbul falan yok ama eklenecekmiş yakında güncellemeye girip aşşada yenile butonuna bastığında görünüyor..

_ardaa

Üye
Farklı üstadım Toplu Taşıma geldi henüz İstanbul falan yok ama eklenecekmiş yakında güncellemeye girip aşşada yenile butonuna bastığında görünüyor..

Teşekkürler yenile yaptım gördü bende de ama elimde gayet stabil haritaları açtığım an konumumu buluyor, Türkiye için desteği yok ama toplu taşıma uygulaması da var yorumlara göre güncelleyeyim en iyisi.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bende meraktan açtım konumumu hemen belirledi güzel olmuş pek navigasyon kullanmıyorum ama arada lazım oluyor.. Tek beklentimiz FP1 şuanlık Nokia dan ..

m.edip

Üye
hayırlı olsun bende güncelliyorum en azından nokia belle den sonra güncelleme aralarını uzun tutmuyor

21 milyonluk istanbulun olmaması çok ilginç..1-2 milyonluk şehirler var hep..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
21 milyonluk istanbulun olmaması çok ilginç..1-2 milyonluk şehirler var hep..
Nüfusla alakalı olduğunu sanmıyorum pek yakın zaman da düzenlenecektir.. Birde nüfusla alakalı ise eğer 1-2 milyonluk şehirdeki toplu taşıma 15 milyonluk İstanbul un toplu taşımasından daha basittir sanırım

bu da bir ihtimal tabi..umarım eklerler bir an önce..telefonda atıl vaziyette uygulama olsun istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...