Nokia Hakkında Kafanızda Soru Kalmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Hakkında Kafanızda Soru Kalmasın
Nokia Türkiye Ürün Müdürü Ali Mutlu Direk, Nokia'nın Türkiye planlarını, Windows Phone 7 ve 8'li modellerini, Asha serisi ve Symbian'ın geleceğini, PureView 808'i ve tablet işine girip girmeyeceklerini anlattı.

[video=youtube;6AQ8BJeUO_E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6AQ8BJeUO_E#t=0s[/video]​
(techno-labs)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haber için teşekkürler.Nokia batmaz ama ne duruma geleceğini çıkaracağı Wp8'li modeller gösterecek bence.

fLuke!

fLuke!

Üye
şu "atar" yazısını gördükçe aklıma oğlum bak git geliyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia'nın zaten iyi telefon yapması önemli değil çok satması önemli şu durumda.Nokia yazıyorsa markada mutlaka satılıyor zaten.

Metin MF

Metin MF

Üye
Ulan bi symbian^3 model daha çıkartıp çok satsa da oyun çıksa symbian'a :dry:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ulan bi symbian^3 model daha çıkartıp çok satsa da oyun çıksa symbian'a :dry:

Symbian'a oyun çıkmamasının sebebi Symbian'a telefon çıkmıyor olması değil.Nokia'nın Symbian ile ilgilenmemesi.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
incitemfm

incitemfm

Üye
bunlar batmaz ama artıj samsubg ve apple seviyesine çıkması çok zor. samsung ve apple birbiriyle hem yarışıyo hem fantazi yapıyıo

Symbianize

Symbianize

Üye
Aslinda adamalar her seviyeye telefon cikararak baya bi kar yapiyolar yani demek istedigim su yuksek donanim ve uygulama isteyen bizlerin disinda birde guzel bi tipi olsun renkli olsun isteyenler var gibi gibi kullaniciya gore degisir .
Mesela annem tutturmus kamerasi iyi olsun diye kiz arkadasim samsung chat almis bu devirde sirf klavyeli ve ince diye ben ise 4s ten nefret ediyorum fm radyosu olmadigi icin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aslinda adamalar her seviyeye telefon cikararak baya bi kar yapiyolar yani demek istedigim su yuksek donanim ve uygulama isteyen bizlerin disinda birde guzel bi tipi olsun renkli olsun isteyenler var gibi gibi kullaniciya gore degisir .
Mesela annem tutturmus kamerasi iyi olsun diye kiz arkadasim samsung chat almis bu devirde sirf klavyeli ve ince diye ben ise 4s ten nefret ediyorum fm radyosu olmadigi icin
Şöyle de bir şey var tabii benim görüşüm.Her seviyeye telefon yapacaksa bırakalım Nokia yapsın çünkü alt ve orta segmentlerde üst segment kadar az satmıyor Nokia.Tabii bu benim görüşüm.Sony veya HTC fark etmez her kesime hitap edeceğiz diye telefon çıkarırlarsa zararlı çıkarlar bence.

doctorrr

doctorrr

Üye

Geliştiriciler de aynı şekilde.MeeGo daha iyi şu an Symbian dan.
geliştiricilerin meegoya yönelmesinin nedeni meego açık kaynak ve linux :ok2: ayrıca geliştiriciler için birçok destek yazılımı mevcut :spr symbiana gelince zaten yıllardır insanlar symbianın üzerine abandılar artık yeni heyecanlar arıyorlar büyük ihtimalle sıktı anlayacağın :halay3:

incitemfm

incitemfm

Üye

Şöyle de bir şey var tabii benim görüşüm.Her seviyeye telefon yapacaksa bırakalım Nokia yapsın çünkü alt ve orta segmentlerde üst segment kadar az satmıyor Nokia.Tabii bu benim görüşüm.Sony veya HTC fark etmez her kesime hitap edeceğiz diye telefon çıkarırlarsa zararlı çıkarlar bence.
samsung alt seviye telefonlar telefon piyasasının yarısı ama sürekli kar ediyolar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
abandonware

abandonware

Üye
mutlu direk ne abi ya :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt