ejder95 Üye ben 6233 kullanıom ımeının altında deişik uzun bi kod geldi yazdım yanlış kod diyo yardımcı olun lütfen güvenlik kodunu çözmem lazım!!!!!!1
ben 6233 kullanıom ımeının altında deişik uzun bi kod geldi yazdım yanlış kod diyo yardımcı olun lütfen güvenlik kodunu çözmem lazım!!!!!!1
eroyeren Üye Konu Sahibi arkadaslar son cıkan tellerde ıse yaramıor galıba 6600,7610 gib teller de calısıor
Elif Ahsen Üye İnternetin altını üstüne getirdim bu dahil, hiç bir uygulama 6300 güvenlik kodunu kıramadı yuh bana ya hafızama tüküriiiiim nasıl unuttum!Mecburen servise götürücez artık.
İnternetin altını üstüne getirdim bu dahil, hiç bir uygulama 6300 güvenlik kodunu kıramadı yuh bana ya hafızama tüküriiiiim nasıl unuttum!Mecburen servise götürücez artık.
kara-_-kara Üye eroyeren' Alıntı: Nokia Güvenlik Kodunu Mu Unuttunuz ? Gelin Hemen Bulalım ! Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz Gelin beraber bu kodu bulalım... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz. Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz... Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur... Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık kardeş yaaa süper adamlar yapmış yaa nasılda buldu benim kodumu walla yaa --------------- Ekleme --------------- ellerine sağlık süpersin
eroyeren' Alıntı: Nokia Güvenlik Kodunu Mu Unuttunuz ? Gelin Hemen Bulalım ! Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz Gelin beraber bu kodu bulalım... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz. Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz... Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur... Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık kardeş yaaa süper adamlar yapmış yaa nasılda buldu benim kodumu walla yaa --------------- Ekleme --------------- ellerine sağlık süpersin
işllkjjhnmbvvcx Üye lütfen nasıl olcak yardım edin ve buraya yazınnnnnnnnnnnnnnnnn: --------------- Ekleme --------------- yaaaaaaaaaaaaaaaa olmuyor
lütfen nasıl olcak yardım edin ve buraya yazınnnnnnnnnnnnnnnnn: --------------- Ekleme --------------- yaaaaaaaaaaaaaaaa olmuyor