Nokia Garanti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayacan93

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Garanti !!!
Arkadaşlar 1 sene önce amerikadan n73 me almıştım.Burda garanti kapsamında telefonun bakımını yaptırabilirmiyim ?

Ysakay

Üye
faturası yada garanti belgesi varsa bir nokia shopa git. bildiğim kadarıyla orjinal nokia ürünler 1 yıl uluslararası garantili :)

asder_fs

asder_fs

Üye
????:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
uluslararası garantisi varsa yaptırabilirsin.ancak bazı firmalar sadece kendi ülkelerinde veriyor garantiyi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,umarım bu konuda bir fikri olan vardır.ben telefonumu(N78)tuvalete düşürdüm garantisinin bitmesine henüz 2 ay kalmıştı ama bana KVK da "telefon suya düştüğünden garantisinin artık bittiğini" söylediler.hani garantisi devam eden cihazlarda 30 iş günü kuralı vardıya acaba bu kural garanti dışı tamir edilen cihazlar içinde geçerlimi acaba..şimdiden teşekkürler

daniel_23

daniel_23

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,umarım bu konuda bir fikri olan vardır.ben telefonumu(N78)tuvalete düşürdüm garantisinin bitmesine henüz 2 ay kalmıştı ama bana KVK da "telefon suya düştüğünden garantisinin artık bittiğini" söylediler.hani garantisi devam eden cihazlarda 30 iş günü kuralı vardıya acaba bu kural garanti dışı tamir edilen cihazlar içinde geçerlimi acaba..şimdiden teşekkürler
seninki direk garnti dışına çıkmış 30 günle bağlantısını kuramadım fakat şunu soruyorsan servise verdikten sonra 30 iş günü içinde teslim edilirmi garantisiz cihaz evet edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt