moessaex Üye çok teşekkürler.. yalnız bişe sorcam bu programın kullanımıyla ilgili resimli bi anlatım bulamadım site içinde bunu bulabileceğim bi yer var mı ??
çok teşekkürler.. yalnız bişe sorcam bu programın kullanımıyla ilgili resimli bi anlatım bulamadım site içinde bunu bulabileceğim bi yer var mı ??
aliayan Üye Çok saol kardeş ----------Eklendi @ 12:29:04 ---------- Yazıldı @ 12:20:19 ---------- Ben buna yeni başladım da firmware yüklemek için program gerekli mi??
Çok saol kardeş ----------Eklendi @ 12:29:04 ---------- Yazıldı @ 12:20:19 ---------- Ben buna yeni başladım da firmware yüklemek için program gerekli mi??
thckr Üye avira Malware buluyor. TR/Crypt.CFI.Gen Açıklama yaparsanız sevinirim. Zararlı değildir umarım.
*_*SuSKuN*_* Üye peki bende c6 00 var ve ben bunu türkçe dil eklemek istiyorum nasıl yapabiLirim yardımcı oLur musunuz?
peki bende c6 00 var ve ben bunu türkçe dil eklemek istiyorum nasıl yapabiLirim yardımcı oLur musunuz?
pamukk27 Üye eywallah dostum teskkur edrım pro ıcın ama progrmda bı sorun war galıba.. fw yı atıyorum hıc bı duzenleme yapmadan yenıden paketleme yap desem dahı hata werıyor.. duzenleme yapmadan hata werıyor neden oluyor acaba c7 kullanmıyorum rm-675.yardım edın lutfennn
eywallah dostum teskkur edrım pro ıcın ama progrmda bı sorun war galıba.. fw yı atıyorum hıc bı duzenleme yapmadan yenıden paketleme yap desem dahı hata werıyor.. duzenleme yapmadan hata werıyor neden oluyor acaba c7 kullanmıyorum rm-675.yardım edın lutfennn
muzo52 Üye saol ilk defa kulanıcam bakalım daha neler öğrenicez bu nokia tel yüzünden okullu gibi olduk valla acaip vakit geçiriyoz milletce teşekkürler
saol ilk defa kulanıcam bakalım daha neler öğrenicez bu nokia tel yüzünden okullu gibi olduk valla acaip vakit geçiriyoz milletce teşekkürler
orhanmanco Üye konu sahibi ilgilenmemiş bir arkadaş daha sormuş bende sormak istiyorum.programla editleme yapmasak dahi hata veriyor nedeni ne olsa gerek ?
konu sahibi ilgilenmemiş bir arkadaş daha sormuş bende sormak istiyorum.programla editleme yapmasak dahi hata veriyor nedeni ne olsa gerek ?
icazet Üye nasıl çalışır bi anlatırmısınız cfwnin içine gömülü olan bir programı kaldırmak istiyorum nasıl yapacagım yardımcı olrmusunuz teşekkürler
nasıl çalışır bi anlatırmısınız cfwnin içine gömülü olan bir programı kaldırmak istiyorum nasıl yapacagım yardımcı olrmusunuz teşekkürler