Nokia Facebook Sayfasındaki Geri Sayım Büyük İhtimal Belle Lansmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Facebook Sayfasındaki Geri Sayım Büyük İhtimal Belle Lansmanı
Daha Öncede Facebook Resmi Sitesinde Haraketlenme Oldugunu Ve Bunun nedeninin sybianın yeni Bişeyler yapmak için geri sayım yaptıgını belirtmiştim ve dünden bu yana bu konuyla ilgili bi kaç sitede takip ediyorum son okudugum habere göre;

"Nokia'nın yarın resmi lansmanını gerçekleştirmesi beklenen Symbian Anna'nın halefi Belle'in N8 üzerindeki genel çalışmasını gösteren 11 dakikalık video, Youtube aracılığıyla yayınlandı.
Yayınlanan videoda geliştirme sürümü olmasına rağmen Belle'in N8 ile oldukça iyi bir performans sergilediği görülürken; MeeGo'daki swipe arayüzü ile bildirim alanında Android ve iOS'i andrıması gözlerden kaçmıyor" Denilmiş

[video=youtube;7ZePeLU_VZ8]http://www.youtube.com/watch?v=7ZePeLU_VZ8[/video]

Video yu da izlemenizi tavsiye ederim Belle oLdukca stabil oldugu gözüküyo ve gayet heyecan verici telefonlar için... İlginiz İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: iatis ve abdurrahmancam

boriss

Üye
şu videoyu izledikten sonra, gerekirse çocuğumu keserim ve beklerim . . .

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
şu videoyu izledikten sonra, gerekirse çocuğumu keserim ve beklerim . . .

Gerçekten Güzel Olmuş Android Ve ios u Andırıyo BüyüK Gelişme Nokia nın android ve ios u piyasada yakalaması için hadi hayırlısı...

PriZm

PriZm

Üye
videoya bakılırsa bellede nihayet ui donanım hızlandırması açılmış. Helal:yuru

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Evet arkadaşlar...Demin Mail atmış olduğum nokia müşteri hizmetleri beni aradı ve bu geri sayımın bellenin tanıtımı olduğunu söyledi.uçsuz bucaksız bir yazılım olduğunuda belirten m.h deki adam gayet inandırıcıydı...Güzel günler bizleri bekler son gülen iyi güler gençler...

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
peki bi sorum var ben c7 kullanıcısıyım :D c7 ye gelirmi acaba bu belle ? :D

Uruloki

Uruloki

Üye
herhalde gelecek tüm S^3 cihazlarına gelecek bu güncelleme

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
ozggurr

ozggurr

Üye
Symbian^3'ler, artik oluyor Symbian^4... Butun cefakar ve vefakar Symbian kullanicilarina hayirli ugurlu olsun...

• Beğen
Tepkiler: iatis
Dampierre

Dampierre

Üye
belle yüklediğiniz zaman büyüleneceksiniz, ne telefonmuş be diyeceksiniz. Sızıntısı bile mükemmeldi uygulama problemleri olmasa.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
annayi yukledikde simdi belleyi bekliyoruz..2015 kisina cikar heralde..nokia cok gurultu yapiyor baska bi si yok..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hakkaten telefonu tamamen farklı bi hale bürümüş bu güncelleme :) gelmesi için sabırsızlanıyorum açıkçası umarım söylendiği gibi annanın hemen ardından gelir bu da ve bu kadar beklediğimize değer

meg1ddo

meg1ddo

Üye
geri sayım bitmedi mi ya...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abiii bu nolmusss yaaa böyleeee....ressmenn android killer olmussss walaaaa :D :D cksada yüklesekk yaaaaa :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
mirzasinan

mirzasinan

Üye
guzelmis

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bnce 2020 kisa hazir olur.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Güzel sistem olmuş gerçekten ama daha anna gelmedi kim bilir bu ne zaman gelir :) Nokia elini Çabuk tut:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt