Nokia Evrim geçirdi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Evrim geçirdi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hoş olmuş .:)

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan, MaxipmaN, -Empat- ve 2 diğerleri

mami944

mami944

Üye
En önemli olan xpress müzik yok ...

mami944

mami944

Üye
Öyle olsada nokianın en ünlü telefon serisi odur şahsen ben bir n serisi birde xpress müzik serisini tanıyanlar baya fazla idi o telefonlar adamın hayalini süsler idi zamanında şahsen zaten şu anda bile Xpress müzik 5800 modeli hala hayranlığını korumakta ben bile o kadar net ses veren 1-2 telefon gördüm zaten onlarda htc ve sony walkmen model idi pek tutmamışlardı (sesleri netliğini bilmiyorum)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Öyle olsada nokianın en ünlü telefon serisi odur şahsen ben bir n serisi birde xpress müzik serisini tanıyanlar baya fazla idi o telefonlar adamın hayalini süsler idi zamanında şahsen zaten şu anda bile Xpress müzik 5800 modeli hala hayranlığını korumakta ben bile o kadar net ses veren 1-2 telefon gördüm zaten onlarda htc ve sony walkmen model idi pek tutmamışlardı (sesleri netliğini bilmiyorum)
Aynen. N Series telefonları da gayet iyi ses veriyorlardı. N70, N73, N95 denediğim telefonlardı. Deyiminizle zamanımız da düşlerimizi süslerlerdi. :)

• Beğen
Tepkiler: mami944
mami944

mami944

Üye
Telefon firması olsam sınırlı sayıda olsa hayranları için üretirdim akıllı modellerini :D samsung mesela kapaklı telefonlar japonyada sevilen model diye yaptı mesela duyduğuma göre iyi tutturmuş ...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Telefon firması olsam sınırlı sayıda olsa hayranları için üretirdim akıllı modellerini :D samsung mesela kapaklı telefonlar japonyada sevilen model diye yaptı mesela duyduğuma göre iyi tutturmuş ...
İphone sizin düşündüğünüzü düşünmüş. İphone 4 ü tekrardan üretiyor mesela,, ;)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Çok güzel yapmışlar :D Birkaç model daha olsaydı güzel olurdu. :tebessüm:

• Beğen
mami944

mami944

Üye
İphone 4 biraz şey oldu o daha 5 sene doldurdumu bilinmez ayrıca şahsen konuşuyorum bende pek bir hayranlık oluşturmamıştı o dönemde hatta çin malı bile daha iyi buluyordum çünkü iphonede ya jailbreak lazım ya da senin kıstlamalarla yetinebilmen gerek ben onun yerine ipodlara bir dönüş yapardım hala tutulmakta zaten bildiğim kadarı ile devam ediyor üretimi bence lumia serisinin yanınada olsa Xpress müzik modeli yapılmalı bu arada İphone bakıcak olursak zaten tek seri olduğu için telefon konusunda devam etsin aynı şekilde İpodta bir atılım yapıla bilir İphone hatsız model gibi ipod yapıyor ne halta yaradı şimdi :/ aa fiyat farkı var orayı unuttum bak

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Androide geçseydi keşke :züü:

• Beğen
mami944

mami944

Üye
Bence symbianı geliştirseydi hala kral o olucaktı ama yapmadı neden bilmiyorum androidten iyi idi ilk başta symbian sonra symbianı bıraktı geliştirmeyi android patladı o 2 sene durgunluk dönemi yok mu arkadaş o bitirdi nokiayı şimdi microsoftun elinde bence birileri bu windows phoneyi kırmadıkça pek ilerleme olmaz düşüncem bu ...

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Symbian öldü uzatmanın anlamı yok artık.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve mami944
mami944

mami944

Üye
Haklısın bitti symbian şimdi android var bakalım piyasaya çeşit çeşit sistemler çıkıyor ama kim ilerler bilinmez zaten android virüs vb. koruması sağlayamaz ise o da gider zaten artık telefon kavramı gün geçtikçe değerini kaybediyor mesela ben ne arayan ne soran var telefon sırf müzik dinlemek için cepte (TTPod ile 320 hz ve üstü müzik dinliyom birde streo olunca bazen telefon bile dayanamayıp atlama takılma vs. oluyor power amp lazım demişken eskiler aklıma geldi 6600 yüklenen müzik çalar lan nerden nereye duygulandım layn)

• Beğen
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Güzel bir animasyon olmuş

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Iphone 4 yeniden çıkması cok mantıklı çünkü moda git gide ekran büyütüyor . Ama iş adamları avukatlar dr.ler vs ne yapacak 5 inç ve üstü cihazı . 4 inç onlar için ideal .

Murat Alper

Murat Alper

Üye
reklam çok güzel olmuş :) :good:

mami944

mami944

Üye
En sevdiğim :
--------------------------------------------------
Bir tane daha vardı o nokiaya ait kendi remix idi

Son düzenleme:
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Mami o yeşil cihaz konsepti yıllardır var . Ama gercegi gelmedi . Yan sanayi var

• Beğen
mami944

mami944

Üye
Tasarımı yüzünden onay almamıştır ama on numaralar ah şu eski konseptler şimdikiler çok kötü eskilerin tasarımı insanlar ne varsa aklında onu koyuyorlardı şimdi ise diledikleri gibi yapamıyorlar ..

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cok hos :)

Üst Alt