Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia evolve tema yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umur ada
Üye
Konu Sahibi
Nokia evolve tema yardim
arkadaşlar ben nokia belle ile birlikte gelen evolve temasını kullanıyorum.fakat tek bir sorunum var ŞEFFAF MENÜ ARKAPLANI.menü arkaplanı siyah olan evolve teması var mı ? Ya da arkaplanı siyah yapabileceğim bir program var mı ?
[ENGİN]
Üye
metro revolısıon işi görür sanırım
hidayet02
Üye
Gerek Yok Bence Boşuna Telefonun Kasılmasın.
Kardeş Telefonunda Nokia'nın Kendi Duvar Kağıtları Var,Onlardan Sade Siyah Olanı Var O İşini Görür Sanırım. Foto Galeriye Gir Orda Görürsün..
İyi Forumlar...
umur ada
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar şuan zaten daevanın metro r. temasını kullanıyorum.sırf menü arkaplanı siyah olduğu için.ama ben evolve de menü arkaplanın siyah olmasını istiyorum.yani walpaperle aynı olmamasını istiyorum
nopapeny
Üye
arkadaşım evolve de menü arka planı siyah istiyorsan ekrana basılı tuttuğunda sana soruyor duvar kağıdını değiştir dediğinde varsayılan seçince dümdüz siyah ekran oluyor
arkadaşım evolve de menü arka planı siyah istiyorsan ekrana basılı tuttuğunda sana soruyor duvar kağıdını değiştir dediğinde varsayılan seçince dümdüz siyah ekran oluyor
arkadaşlar şuan zaten daevanın metro r. temasını kullanıyorum.sırf menü arkaplanı siyah olduğu için.ama ben evolve de menü arkaplanın siyah olmasını istiyorum.yani walpaperle aynı olmamasını istiyorum