Nokia (English) Canlı Destek Hattı

Konu Sahibi
Nokia (English) Canlı Destek Hattı
her türlü soru,sorunlara bu canlı destekten ulaşabilirsiniz.

İngilizcem olsaydı iyiydi teşekkürler

Nokia ve MS türkiye uyumaya devam etsin bence. Koskoca ülkenin dili yok afrika dillerini destekliyor hala nokia ve MS. Çok basit bir örnek konuşma dillerine bakınız ispanyolcanın, ingilizcenin envayi çeşit lehçeleri mevcut güzel Türkçemiz hala yok abicim bu senelerdir böyle ayıp

Tepkiler: skynet
Bir dakika bekle dedi bana 4 dakikadır bekliyorum :S

Konu Sahibi
İngilizcem olsaydı iyiydi teşekkürler
ingilizceturkce.gen.tr

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeş bir yıl önce Türkçe dili de vardı destek forumunu açtıktan sonra canlı desteği kapattılar.

Desteklenen dillerde türkçe olmadığı için üzgünüm dedim, Oda bana yakın bir zamanda türkçe desteklene bilir dedi. Ve anket doldurmamı istedi, isteğimi anket bölümünde tekrarlamamı istedi.

telefona türkçe konunuşma dil desteği gelmeli

Dünyanın en büyük ve en çok konuşulan 4. diline sahibiz adamların yaptıklarına bak.

Tepkiler: flutewoddy, skynet, ceza87 ve 1 kişi daha
Neden türkçe konuşma dili yok diyer sorduğumda da Nokia Türkiye'ye sor diyor :S

Sorduğum sorular üzerine yeni güncellemeler için çalıştıklarını ve aynı zamanda kullanıcıların önerilerini de dikkate alacaklarını, şuanda ise tamamen Amber'e odaklandıklarını söyledi. Yeni güncellemenin zamanı konusunda ise bilgi veremeyeceğini de belirtti. Opera, Firefox gibi tarayıcılar için de çalışmalar olduğunu ifade etti.

şimdi hem 520 hem 925 için ile ilgili sorular sordum amber kısa zamnda gelicek dedi ama daha 520 620 720 için nsu aya gelmedi

720'ye amber ne zaman gelecek dedim sabırlı olmak erdemliliktir diye cevap aldım