nokia en yeni 3 telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
nokia en yeni 3 telefonu

nokia c6

nokia c7

nokia e7

punqermojo

Üye
Nokia c7 Biraz N8 i andırıyor

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
e7 demek istedin heralde :oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
evet e7 n8'i andırıyor. ama özellik olarak hepsi de aynı ya insan biraz farklı modeller çıkartır

SilentOne

SilentOne

Üye
e7 andırmıyo anynısı sadce klavye var xD

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bakalım MeeGo lu n9 nasıl olacak acaba?bu cihazların 3 üde harika ayrıca

YsF_90

YsF_90

Üye
işte size e7 ve n8 :ehe bide yan yana inceleyin

eQooo

eQooo

Üye
nokia işletim sistemi kullanılmış....

konyarapp

Üye
Nokia'da samsung gibi aynı tip telefonlar çıkarıyor artık :S

YsF_90

YsF_90

Üye
ya hadi samsung aynı tipte yapıyor da en azından özellik olarak üç aşağı beş yukarı farklı oluyor. ama nokia'nın bu son modeller tip de aynı özellik de aynı

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ama öyle deme adları farklı :d:

YsF_90

YsF_90

Üye
nese telefonlar gerçekten isteğe cevap verebiliyorsa benzerlik bizim sorunumuz değil nokia'nın sorunu :ehe

konyarapp

Üye
ya hadi samsung aynı tipte yapıyor da en azından özellik olarak üç aşağı beş yukarı farklı oluyor. ama nokia'nın bu son modeller tip de aynı özellik de aynı

samsungdada özellikler fazla değişmiyor kardeşim?D900 ile E250 aynı mesela örnek verecek olursak doğru mu ?Özellik olarak tek fark kamera ?? Yeni modellerindede öyle Birisinde Wifi oluyor diğerinde yok şekiller aynı ama özelliktede fazla değişen birşey olmuyor bence :S Nokia'da bu hataya düşüyor yavaş yavaş...:islik:islik

YsF_90

YsF_90

Üye

samsungdada özellikler fazla değişmiyor kardeşim?D900 ile E250 aynı mesela örnek verecek olursak doğru mu ?Özellik olarak tek fark kamera ?? Yeni modellerindede öyle Birisinde Wifi oluyor diğerinde yok şekiller aynı ama özelliktede fazla değişen birşey olmuyor bence :S Nokia'da bu hataya düşüyor yavaş yavaş...:islik:islik

d900 ile e250 karşılaştırarak çok büyük hataya düşersin bence. babama d900 aldık, bana e900 anneme e250... e250ye bi senede üç defa film değiştirdim. halbuki annem hiç telefonla uğraşmaz alo der yeter. ben e900 ile onca şeye uğraşmama rağmen hiç bir sorunu olmadı hatta hala ikinci telefon olarak kullanıyorum. 5 yıl oldu yemin ederim sorun yok telefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...