Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia en yeni 3 telefonu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
nokia en yeni 3 telefonu
nokia c6
nokia c7
nokia e7
punqermojo
Üye
Nokia c7 Biraz N8 i andırıyor
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
e7 demek istedin heralde
YsF_90
Üye
evet e7 n8'i andırıyor. ama özellik olarak hepsi de aynı ya insan biraz farklı modeller çıkartır
ya hadi samsung aynı tipte yapıyor da en azından özellik olarak üç aşağı beş yukarı farklı oluyor. ama nokia'nın bu son modeller tip de aynı özellik de aynı
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
ama öyle deme adları farklı
YsF_90
Üye
nese telefonlar gerçekten isteğe cevap verebiliyorsa benzerlik bizim sorunumuz değil nokia'nın sorunu
ya hadi samsung aynı tipte yapıyor da en azından özellik olarak üç aşağı beş yukarı farklı oluyor. ama nokia'nın bu son modeller tip de aynı özellik de aynı
samsungdada özellikler fazla değişmiyor kardeşim?D900 ile E250 aynı mesela örnek verecek olursak doğru mu ?Özellik olarak tek fark kamera ?? Yeni modellerindede öyle Birisinde Wifi oluyor diğerinde yok şekiller aynı ama özelliktede fazla değişen birşey olmuyor bence :S Nokia'da bu hataya düşüyor yavaş yavaş...
samsungdada özellikler fazla değişmiyor kardeşim?D900 ile E250 aynı mesela örnek verecek olursak doğru mu ?Özellik olarak tek fark kamera ?? Yeni modellerindede öyle Birisinde Wifi oluyor diğerinde yok şekiller aynı ama özelliktede fazla değişen birşey olmuyor bence :S Nokia'da bu hataya düşüyor yavaş yavaş...
d900 ile e250 karşılaştırarak çok büyük hataya düşersin bence. babama d900 aldık, bana e900 anneme e250... e250ye bi senede üç defa film değiştirdim. halbuki annem hiç telefonla uğraşmaz alo der yeter. ben e900 ile onca şeye uğraşmama rağmen hiç bir sorunu olmadı hatta hala ikinci telefon olarak kullanıyorum. 5 yıl oldu yemin ederim sorun yok telefonda